“Apburošā veiksme”: tiek nosauktas zodiaka zīmes, kuras saskarsies ar vieglu naudu, veiksmi biznesā un citiem bonusiem

 

Mežāži, Vērsis un Jaunava var ienirt gaišā un rosīgā periodā. Viņi nevarēs atpūsties no ikdienas, bet tas ir pareizi. Viņi varēs pavērt sev lieliskas iespējas. Šo Zīmju pārstāvji varēs spert soli uz priekšu, kamēr kolēģi atpūšas. Augusta beigās viņi vēl varēs izsīkt un samazināt ātrumu.

Zivis, Vēži un Skorpioni spēs nostiprināt draudzības un ģimenes saites, kā arī uzlabot savu nemateriālo dzīvi. Finanšu lietās viss ies kalnup, lai arī ar nelielām grūtībām. Taču tas viņiem netraucēs sasniegt savu globālo mērķi. Vasarā ir vērts ieturēt nelielu pārtraukumu, pirms atkal doties ceļā. Labāk ir uzņemties jaunu informāciju, jaunas paziņas, kas novedīs pie mērķu sasniegšanas.

Lauva, Strēlnieks, Auns atklās jaunu dzīves posmu. Viņi varēs gūt peļņu no darījumiem, palielināt savus ienākumus un piedalīties kā investors ienesīgos projektos. Tas viss ļaus šīm zīmēm veikt dažus izdevīgus pirkumus. Varat arī parūpēties par savu veselību un doties atvaļinājumā uz sanatoriju.

Lasi vēl: Visprecīzākais horoskops 2022. gada jūlijam no Vasilisas Volodinas visām zodiaka zīmēm – naudai, veselībai, mīlestībai

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment