AS “Balticovo” saņem VARAM īpašo atzinības rakstu par ieguldījumu reģiona attīstībā

FOTO: Kristaps Kalns, Dienas mediji

Jau desmito gadu uzņēmumi tiek aicināti piedalīties Ilgtspējas indeksā un izmantot iespēju izvērtēt gan savu atbildības līmeni, gan risku un procesu vadību. Ilgtspējas indeksa noslēguma ceremonijā 13. jūnijā AS “Balticovo” ieguva bronzas godalgu. Savukārt ar īpašu atzinību AS “Balticovo” sveica vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce, apbalvojot uzņēmumu ar atzinības rakstu par ilgtspējīgu pieeju uzņēmējdarbībai un nozīmīgu reģiona attīstības virzīšanu.

“Šogad lepojamies ar divām uzvarām. Pēc ilgākas pauzes piedaloties, esam ieguvuši bronzas godalgu, par ko pateicamies visiem mūsu darbiniekiem – jūsu ieguldījums un kvalitatīvais darbs tiek novērtēts. Savukārt īpašs prieks mums ir par Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) piešķirto atzinības rakstu. Augsti vērtējam vietējo kopienu, kurā darbojamies un ar ko kopā vēlamies augt, tāpēc lepojamies, ka mūsu spēks nāk no Latvijas reģioniem – Iecavas, Madonas un Daugavpils!” stāsta AS “Balticovo” valdes loceklis Toms Auškāps. “Piedalīšanās indeksa novērtējumā mums pašiem ļoti palīdzēja saprast savas stiprās puses un noteikt rīcības laukus, kuros vēl vajadzētu pastrādāt,” papildina T.Auškāps.

“Atbildīgas biznesa nedēļas” ietvaros ministrs Juris Pūce “Balticovo” pasniedza atzinības rakstu par ilgtspējīgu uzņēmējdarbības pieeju un nozīmīgu reģiona attīstības virzīšanu. Uzņēmums ir investējis vairāk nekā 8 miljonus eiro ārpus sprostiem turētu vistu olu ražošanas attīstībā Iecavā un brīvās turēšanas kūtī Madonā ar astoņu hektāru plašu pastaigu laukumu, katrai vistai atvēlot četrus kvadrātmetrus lielu platību. Tāpat “Balticovo” jau divus gadus pēc kārtas ir atzīts par trešo labāko darba devēju Zemgales reģionā.

„Balticovo” ir uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu un lielākais olu un olu produktu ražotājs Ziemeļeiropā, kas piedāvā modernus, augstas kvalitātes produktus un servisu. Uzņēmumā kvalitātes kontrole tiek veikta katrā ražošanas posmā, ko apliecina (prestižais pārtikas drošības un kvalitātes) BRC sertifikāts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment