Autovadītāj, izlasi! Nākusi klajā karte ar visiem šogad plānotajiem ceļu remontdarbiem

FOTO: fixmistate.org

Šī ir svarīga informācija visiem autovadītājiem, jo ceļu remontdarbi būtiski ietekmē jūsu pārvietošanās laiku un maršrutu izvēli. VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC) savā mājaslapā ir publicējuši karti, kurā apskatāmi šogad plānotie remontdarbi un spēkā esošie satiksmes ierobežojumi. 

Kartē apskatāmi gan tie valsts autoceļu tīklā esošie remontdarbi,ieskaitot tos, kuri pērn iesākti un šogad tiek tupināti, gan gaidāmie.

Lai apskatītu valsts galveno, reģionālo un vietējo autoceļu plānotos remontdarbus, spied ŠEIT.

Lvceli.lv mājaslapa informē, ka vērienīgākie remontdarbi tik uzsākti “Sēnītes” posmā. Kopumā šogad plānots strādāt uz aptuveni 800 kilometriem autoceļu, kapitālieguldījumi no tiem būs 474 kilometri, savukārt cita veida darbus plānots veikt vairāk nekā 320 kilometru apmērā.

Kopsummā autoceļi, kas pieder Latvijai, ir 19 947 kilometri, no kuriem 54% sastāda ceļi ar grants segumu un 46% – ar asfalta segumu. 2019. gadam ir pieejami 261,8 miljoni eiro, lai uzturētu Latvijas ceļus un veiktu tiem nepieciešamos remontdarbus. No šīs summas 185,3 miljoni ir Eiropas Savienības fondu līdzfinansējums.

Avots: apollo.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment