Ja tavās mājās ir apmeties nevēlams gars, tev noderēs šie 3 padomi!

Garīgā tīrīšana, kvēpināšana un dūmošana?

Uzzini, kā šīs nodarbes ir saistītas ar garu izdzīšanu un kādas ir efektīvākās metodes, kā atbrīvoties no nevēlamies gariem un spokiem.

1.Tīrīšana.

Pirmkārt, pirms sāc strādāt ar garu, attīri vidi, kurā notiks šis rituāls. Daudzi uzskata, ka mājas “garīgajai tīrīšanai” būtu jānotiek vismaz vienreiz mēnesī. Šī tīrīšana var tikt paveikta dažādos veidos:

Apdūmošana – Dūmu attīrīšanas praktizēšana var tikt realizēta, dedzinot augus, galvenokārt jau ārstniecības augus. Tā ir sena amerikāņu – pamatiedzīvotāju – tradīcija, kas attīrīja gan emocionāli, gan garīgi, gan fiziski.

Lūgšanās – Lūgšanās, kas apvienota ar “apdūmošanu”, ir lielisks garīgās attīrīšanas veids, ja nevēlies būt kontaktā ar nevēlamiem gariem. Dievu, labo garu, eņģeļu vai brīvo garu piesaukšana palīdzēs padarīt māju “garīgi gaišu”.

Lasi vēl: Pāvels Globa: Cik gadus vidēji dzīvo dažādas zvaigžņu zīmes

Enerģijas apļa radīšana – Stāvēšana aplī, vairākiem cilvēkiem sadodoties rokās, skaitot garīgās mantras un lūgšanas, varētu šķist tāda sena pagānu padarīšana. Bet tā tomēr ir ļoti spēcīga, jo apvieno vairāku cilvēku enerģijas.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment