Jelgavā brutāli piekautās tīņu meitenes mātei izdevies panākt taisnīgumu pret uzbrucēju – ierosināts kriminālprocess

Septembrī Jelgavā nežēlīgi piekauta meitene. Tas ir traģisks notikums, kam nevajadzēja notikt. Valsts policija sākotnēji to vērtēja kā nelielu pārkāpumu, taču meitenes māte un advokāts cīnījās par stingrāku atsaucību, un lēmums ir pārsūdzēts.

Lieta tiek izskatīta pēc Krimināllikuma, un par to ziņo raidījums “Degpunktā”.

Likumsargi notikušo sākotnēji pārbaudīja tā, it kā tas būtu neliels pārkāpums. Lai gan tas prasīja zināmas pūles, Laurai (cietušās meitenes mātei) galu galā izdevās panākt, lai policija no jauna izmeklē lietu, sniedzot tai pamatotus argumentus un pierādījumus.

Prokuratūra nolēma šajā lietā celt apsūdzību krimināllietā un nosūtīja to izmeklēšanai Valsts policijai.

Mediji jau vēstīja, ka Jelgavā nežēlīgi piekauta 12 gadus veca meitene. Par viņu trīs gadus vecākais pusaudzis meiteni spārdīja un mēģināja sist pa seju. Cietušā māte stāsta, ka meitenes viena otru nav pazinis, vēsta ziņu raidījums Degpunktā.

Lasi arī: “Veiksmes kanāls ir atvērts”: 3 zodiaka zīmes tuvākajās dienās izjutīs maksimālo laimes pieplūdumu

Svētdien, 11. septembrī, 15 gadus veca meitene iespēra jaunākai meitenei, kura nemēģināja sevi aizstāvēt. Meitene tikai aizsedza muti ar rokām, lai aizsargātu zobus. Kautiņš notika pagalmā pie galvenās ielas.

Cietušā tīņa māte to uzzināja tikai divas stundas vēlāk, kad viņas meita ieradās mājās ar sasistu seju. Māte stāsta, ka meitene nevarēja runāt un bija noraizējusies. Viņai bija pietūkusi seja un nevarēja atvērt muti, tāpēc viņu nogādāja medicīnas iestādē un izsauca policiju.

Šeit par vainīgu tika atzīts nevainīgs bērns, jo kāds kādam pateica, ka mana meita par kādu kaut ko teikusi, skaidro Laura. Viņa uzskata, ka meitas skatījums uz pasauli un ticība cilvēku labestībai ir sagrauta. Laura uzsver, ka meitenes viena otru nav pazinušas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment