Kā izmantot spēcīgo Marsa enerģiju Dvīņu zvaigznājā savā labā: karmiskais horoskops šim periodam

20. augustā kaujinieciskais Marss iegāja Dvīņu zvaigznājā un uzturēsies tajā līdz 2023. gada 27. martam. Izmanto šo periodu savā labā!

Šis periods ievilksies tik ilgi šīs planētas retrogrādas cilpas dēļ un lielā mērā atkārtos notikumus, kas notika cilvēku dzīvēs 1990. gadā.

Tāpēc, ja varat, atcerieties, kur bijāt un kā pavadījāt šo laiku. Kā Marss Dvīņos ietekmēs dažādu zodiaka zīmju dzīvi, un kā panākt, lai šī perioda enerģija palīdz realizēt mērķus un sapņus, noskaidroja Runā Bildes žurnālisti.

Astrologi iesaka šajā laikā būt neatlaidīgiem un mērķtiecīgiem, neatkarīgiem un enerģiskiem. Šis ir skaļu paziņojumu, svarīgu informatīvo kampaņu un vienošanos laiks. Īpaši labvēlīgs periods zodiaka gaisa zīmēm, kā arī cilvēkiem, kuri ir aizņemti ar radošumu un starppersonu komunikāciju.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Ļoti iespējams, ka Marsa laikā Dvīņos Auns mainīs dzīvesvietu. Būs daudz fiziskas kustības, kā arī svarīga informācija. Jūs varat saņemt svarīgu dokumentu, piemēram, diplomu vai pasi.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērša dzīvē sākas svarīgs periods finanšu sektorā. Jūs domāsiet, kā palielināt savus ienākumus, kur atrast papildu ienākumu avotus. Turklāt tiek aktualizēts veselības un labklājības jautājums. Pārskatiet savu diētu. Iespējams, ka jums ir jāiet uz diētu.

Lasi arī: Volodina nosaukusi Zodiaka zīmes, uz kurām droši var paļauties! Viņi nekad nevienu nenodos

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem ir jāpievērš uzmanība savam tēlam un jāveic izmaiņas tajā. Arī ķermenis ir jātrenē. Reģistrējieties sporta zālē, lai padarītu savu figūru tonizētāku. Jūs varat saņemt svarīgu informāciju.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži atbrīvosies no kaut kā lieka, kas ir apgrūtinošs un neļauj virzīties uz priekšu. Tās var būt gan novecojušas attiecības, gan liekie kilogrami. Profesionālajā jomā tev labāk visu darīt klusi un ne ar vienu nedalīties savās idejās vai plānos. Īpaši aktuāla būs  komunikācija ar cilvēkiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment