Kā izmantot spēcīgo Marsa enerģiju Dvīņu zvaigznājā savā labā: karmiskais horoskops šim periodam

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas izveidos kaut kādu interešu grupu. Esiet aktīvs sociālajos medijos un savā emuārā. Esiet piesardzīgs: iespējami konflikti ar radiem un draugiem vai ar draugiem. Mēģiniet izlīdzināt asus stūrus.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunava Marsa uzturēšanās laikā Dvīņos pievērsīsies savai profesionālajai darbībai. Īpaši produktīvs periods zīmes pārstāvjiem, kas iesaistīti emuāru veidošanā, komunikācijā vai pārdošanā. Nākamie septiņi mēneši ir ideāls laiks, lai iegūtu izglītību vai uzlabotu savas prasmes.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Marss palīdzēs Svariem izstrādāt savu pasaules uzskatu un apziņu. Jūs sapratīsiet, kas jums patiešām ir svarīgs un interesants. Ir iespējami ceļojumi un ceļojumi, arī uz ārzemēm, lai iegūtu darbu citā valstī. Vai arī jūs sāksit apmācību, kas padarīs jūs par citu un labāku cilvēku.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni būs aizņemti ar personiskām krīzēm un problēmām. Nāksies vērsties pie psihologiem, astrologiem vai treneriem. Nav izslēgta aizdevuma vai hipotēkas reģistrācija. Jūs būsiet cieši iesaistīts dokumentu vākšanā. Beidzot mājā briest remonts.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekiem ir jāizveido personiskas attiecības ar savu dvēseles radinieku. Iespējami konflikti un šķiršanās. Turklāt jūs pārskatīsit biznesa partnerības. Nav izslēgtas izmaiņas darba līguma noteikumos un citos juridiskajos dokumentos.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāži šajā laikā piedzīvos dramatiskas pārmaiņas profesionālajā jomā. Jūs strādāsit vairāk nekā parasti. Komandā iespējamas izmaiņas, kā arī papildu pienākumi. Tiksi galā ar visu, bet neaizmirsti par pārējo, lai nerastos veselības problēmas.

Lasi arī: Volodina nosaukusi Zodiaka zīmes, uz kurām droši var paļauties! Viņi nekad nevienu nenodos

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīrā priekšplānā izvirzīsies attiecības ar ģimeni un draugiem, un īpaši ar bērniem. Nāksies piekāpties un upurēt savus principus un intereses. Ja nodarbojies ar biznesu, tad, strādājot ar dokumentiem, jābūt īpaši uzmanīgam.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivis tuvākajos mēnešos var mainīt dzīvesvietu. Iespējama nekustamā īpašuma iegāde, kā arī kapitālais remonts. Neuztraucieties, ja tas nedaudz ieilgs.

 

Arī interesanti: 4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras parasti iemīlas nepareizajos vīriešos

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment