Kā katrai zodiaka zīmei piesaistīt laimi un naudu 2022. gada septembrī: astrologu padomi


2022. gada rudens pirmais mēnesis būs diezgan grūts. Planētas nav tajā labākajā “noskaņojumā”, un no tā dažkārt ikdienas lietas izšķirsies ne tā, kā mēs vēlētos.

Lai neatgrūstu veiksmi un, neskatoties uz dažiem nelabvēlīgiem astroloģiskiem aspektiem, lai piesaistītu savā dzīvē laimi un labklājību, ir svarīgi ievērot skaidru rīcības taktiku, norāda astrologi.

Kas katrai zodiaka zīmei jādara savas laimes un labklājības labā, noskaidroja Runā Bildes žurnālisti.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Lai piesaistītu naudu, Aunam jābeidz to mest pa labi un pa kreisi. Galu galā septembrī jums būs maz ienākumu, un atalgojumu par savu darbu saņemsiet daudz vēlāk.

Tāpēc netērējiet lielas summas, neaizņemieties un neiegūstiet kredītus. Labāk iemācieties tērēt naudu tikai tam, kas jums šobrīd patiešām ir nepieciešams.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vēršiem, lai gūtu finansiālus panākumus, būs jāpaļaujas tikai uz sevi un saviem spēkiem un iespējām. Jūs varēsiet sasniegt savu mērķi, tikai pateicoties savām zināšanām un pieredzei. Neprasi padomu citiem un nelūdz palīdzību. Tikai tādā veidā nauda un veiksme tevi “nepametīs”.

Lasi arī: Kažeta Ahmetžanova pastāstījusi par Merkura retrogrādā ietekmi septembrī uz visām zodiaka zīmēm

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Astrologs brīdina Dvīņus par viņu patrona Merkura pagrimumu. Tomēr jūs nevarat būt neaktīvs, jo septembrī jūs varat iekarot visas virsotnes, un tas jo īpaši attiecas uz darbu un biznesu.

Lai to izdarītu, jums vienkārši jāsāk strādāt ar labvēlīgiem nosacījumiem, jāieklausās savā iekšējā balsī un jāpārvar savs slinkums.

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment