Laiks sasniegt virsotni: kura no zodiaka zīmēm 2022. gada septembrī pacelsies pa karjeras un naudas kāpnēm

Kā prognozē astroloģe Jeļena Jasnaja, rudens pirmais mēnesis var būt ļoti labvēlīgs visām zodiaka zīmēm tieši darījumu un karjeras/darba virzienos.

Daudzi atradīs harmoniju un mieru, spēs iedzīvināt dažādus plānus, sakārtot lietas domās un darbos, gūt panākumus darbā un uzlabot savu materiālo stāvokli.

Karjeras lietās daudzi sagaida ievērojamus sasniegumus, bet strauju kāpumu pa karjeras kāpnēm sagaida tieši četri zodiaka duča pārstāvji.

Lai viss plānotais tiktu realizēts, uzdevumiem jābūt skaidri formulētiem, konkrētiem un reālistiskiem. Mērķu sasniegšanai īpaši auglīgas būs divas nedēļas pēc jaunā mēness, kas notiks 7. septembrī. Šajā laikā jūs varat uzņemties jaunus projektus, sākt kaut ko no nulles un arī pabeigt sen pamestas lietas.

Lasi arī: Kā katrai zodiaka zīmei piesaistīt laimi un naudu 2022. gada septembrī: astrologu padomi

Pēc astroloģes domām, 2022. gada septembris ir ideāls mēnesis plānošanai. Tomēr 4 zīmēm šis mēnesis var būt īpaši labvēlīgs tieši biznesa, darba un karjeras lietās.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Zvaigznes Jaunavām “sola” ievērojamus panākumus darba lietās. Veiksme viņiem uz galvas nekritīs, gluži otrādi, būs smagi jāstrādā. Zīmes pārstāvji visu mēnesi pavadīs ceļā un biznesa tikšanās, viņiem nebūs ne minūte brīva laika, pat brīvdienās.

Tikšanās, braucieni, jaunas biznesa iepazīšanās rezultēsies ar interesantiem projektiem, idejām, darba sasniegumiem, kas nesīs materiālos bonusus un, ļoti iespējams, pieaugumu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment