Kā katrai zodiaka zīmei piesaistīt laimi un naudu 2022. gada septembrī: astrologu padomi

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži varēs gūt finansiālus panākumus un labklājību tikai tad, ja viņi nokārtos visas aktuālās lietas, neatliekot tās uz nenoteiktu laiku.

Nekrāj daudz rūpju, neesi slinks. Tikai atbildīgi un spējīgi zīmes pārstāvji izpelnīsies materiālu stimulu un priekšniecības apstiprinājumu, kā arī piesaistīs pozitīvo visās savas dzīves jomās.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas pirmajā rudens mēnesī šad tad lems par riskantiem notikumiem. Jums nevajadzētu to darīt, un, ja jūs šaubāties par kaut ko vai kādu, tad labāk ir lūgt padomu radiem un draugiem.

Tie palīdzēs pieņemt pareizo lēmumu un izvairīties no nepatikšanām, tostarp finansiālām. Turklāt komandas darbs nesīs lieliskus rezultātus.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Lai piesaistītu naudu un veiksmi 2022. gada septembrī, Jaunavām nāksies likt malā slikto garastāvokli un nodarboties ar pašizglītību.

Svarīgs nosacījums jūsu panākumiem šajā laikā būs veiktā darba kvalitāte un savlaicīgums, kā arī prasmju pilnveidošana un pieredzes gūšana. To darot, tu piesaistīsi sev labklājību ne tikai septembrī, bet arī līdz 2022. gada beigām.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Septembrī veiksme noteikti uzsmaidīs Svariem, taču, lai to nepazaudētu, darba dienu beigās nepieciešams pilnībā atpūsties.

Nauda pie jums nonāks ar nosacījumu, ka ievērosit savus principus. Tāpēc nemaz nevajag veikt krasas izmaiņas, riskēt, iziet no savām komforta zonām un nākt klajā ar jauniem noteikumiem. Esi tu pats.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Visdrošākais nosacījums finansiālas veiksmes piesaistīšanai Skorpioniem būs spēja pildīt savus solījumus. Šajā laikā sarunas un biznesa tikšanās jums ir īpaši svarīgas.

Iemācieties maigi sadarboties ar citiem un nemeklējiet konfliktus. Jums vajadzētu piesaistīt domubiedru, domubiedru un draugu atbalstu, kā arī apgūt jaunus hobijus.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekiem, ja viņi vēlas gūt panākumus, jāsaglabā optimisms, šarms un harizma, apliecina astroloģe. Nevajadzētu paļauties uz finansiālu veiksmi, esot negatīvā noskaņojumā. Īpaši nauda būs nodarbošanās, kas jums ļoti patīk. Tas arī palīdzēs atgūt labu garastāvokli un mērķtiecību.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem 2022. gada septembrī nevajadzētu darīt divas lietas – būt garlaicīgiem un dīkā. Dariet vairāk to, kas jūs aizdedzina no iekšpuses, sniedz iedvesmu un cerību. Ja apstāsies un ļausi situācijai ritēt savu gaitu, tad finansiālā veiksme no tevis novērsīsies.

Lasi arī: Kažeta Ahmetžanova pastāstījusi par Merkura retrogrādā ietekmi septembrī uz visām zodiaka zīmēm

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīriem savas darbības efektivitātes labad ik pa laikam jāmeklē palīdzība un padoms pie draugiem un radiem, biedriem un kolēģiem. Viņu motīvi šajā laikā būs patiesi un tīri. Turklāt neatgrūdiet viņu palīdzīgo roku.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Interesanti, ka, lai gūtu finansiālus panākumus, Zivīm jākoncentrējas ne tikai uz biznesu, bet arī uz personiskajām attiecībām. Atcerieties, ka bez darba dzīvē ir daudz citu interešu. Tāpēc atrodi laiku mājsaimniecības darbiem, ģimenei, mīlestībai un vaļaspriekiem.

 

Arī interesanti: Astrologs Globa nosaucis 3 zodiaka zīmes, kurām septembrī gaidāms finansiāls pacēlums

Leave a Comment