Kādas izmaiņas nesīs jūnijs? Kas labs nāks? Kas slikts pazudīs?

Tātad, šajā rakstā apskatīsim, ko jūnijs ir sagatavojis. Pozitīvais ienāks tavā dzīvē, negatīvais tevi pametīs. Padomi: kam pievērst uzmanību un no kā izvairīties. Raksta beigās būs mēneša galvenais padoms un brīdinājums.

Mēneša vispārējais fons.

Jūnijs ir atzīmēts ar Sud kārti. Šis mēnesis tev būs nozīmīgs, liktenīgs, transformējošs. Būs iespēja pilnībā mainīt savu dzīvi vai noteiktu virzienu. Pirmkārt, izmaiņas skars morālo, morālo un mentālo aspektu. Un ar iekšējām izmaiņām nāks ārējās. Patiesībā jūsu priekšā paveras jaunas perspektīvas. Bet tie nerodas no nekurienes – tie ir jūsu iekšējā “sprieduma” pabeigts process. Tu esi daudz pārdzīvojis, pirms biji gatavs “piedzimt no jauna”. Un šis ceļš tev nebija no vieglākajiem.

Šomēnes vari saņemt svarīgus jaunumus, vēstuli, zvanu, dokumentus, kas ļaus doties tālāk. Ir iespēja atgriezt cilvēkus, kuri izkrituši no sociālā loka. Uzaicinājums uz iepriekšējo darba vietu. Apmeklējot vietas, kur jau esat bijis. Braucieni uz mājām. Tāpat pirmajiem patīk ierasties tiesā pēc kartes, reizēm pat mainoties uz labo pusi.

Kas labs nāks?

Ja esi risinājusi juridiskus jautājumus: šķiršanās, alimenti, mantojums, īpašuma reģistrācija, nodokļu atskaitījumi u.c. Situācija sāks darboties, jūsu rīcība dos rezultātus. Šeit jūs saņemsiet dokumentus, tiesas lēmumus, dažādus maksājumus.

Ja situācija attiecās uz darba brīžiem. Jūs meklējāt citu darbu vai prasījāt paaugstinājumu, bija dažādi strīdi, ārkārtas situācijas. Viss stabilizējas. Pretendentiem reģistrēt vērtīgu piedāvājumu. Tiem, kuri nevarēja pacelties pa karjeras kāpnēm, jums veiksies, ieņemsiet stabilu amatu, palielinoties algām.

Kas slikts pazudīs?

Šeit sabrūk ilūzijas par vīru, partneri un viņa ieguldījumu attiecībās. Jūs skatāties uz cilvēku ar dažādām, reālistiskām acīm. Ja agrāk jūs viņu uzskatījāt par uzticamu, atbildīgu un nopietnu cilvēku, tad sapratīsit, ka tas tā nav. Viņš ieguva savu “tēlu” ar tirāniju un vardarbību. Un jūsu savienība jau sen sevi ir izsmēlusi, pārvērtusies par ieradumu. Salauzt to bija baisi. Un tagad kļūst skaidrs, kurš ir kurš. Tas ļaus jums ar vieglu sirdi atlaist viņu, attiecības, situāciju.

Ja vien runa nav par partnerattiecībām. Šeit var tikt ietekmētas finanšu un profesionālās jomas. Iespējams, jums bija nepatiess priekšstats par jūsu profesionālajām īpašībām, resursu sadali un izlietojumu. Kādā brīdī jūsu praktiskums un taupība pārvērtās alkatībā. Skanīgs racionālisms – tverot sīkas detaļas. Jūs uzskatījāt, ka ir pareizi un apzināti atteikties no izaugsmes. Sakarā ar to, ka biznesā bija stagnācija. Jūs sapratīsit, ka šī pieeja ir principiāli nepareiza, atbrīvojieties no ilūzijām.

Lasi vēl: Krievijas jurists Marks Feigins komentē: Vai Krievijas iedzīvotāji un viņa apkārtne ir gatavi, ja Vladimira Putina vairs nebūtu?

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Kam vajadzētu pievērst uzmanību?

Oho, jau divi karaļi. Kauss un zobens. Varbūt viņi izrāda jums uzmanības pazīmes vai piedāvā palīdzību. Nepadodies, tas tev nāks par labu. It īpaši, ja esat grūtā situācijā.

Zobenu karalis var darboties kā advokāts (ja šis jautājums jums ir aktuāls). Kausu karalis var būt psihologs vai tuvs draugs, tēvs, brālis, kuram vari pastāstīt par saviem pārdzīvojumiem.

Arī šie vīrieši var būt darba devēji, ja atrodaties meklējumos. Varbūt viņi jau ir saņēmuši piedāvājumus, bet jūs tos noraidījāt. Atgriezieties pie tā. Vai arī šis pāris no esošas darba grupas var sniegt jums atbalstu.

No kā vajadzētu izvairīties?

Bezjēdzīgi tēriņi un dāsnuma uzplūdi. Tas nenozīmē būt ļaunam šeit. Šeit ir runa par racionalitāti. Ja jums šobrīd ir maz naudas, netērējiet to pa kreisi un pa labi. Pieklājīgi atsakieties, ja tiek lūgts aizdevums. Vai arī jūs patiešām gribējāt, piemēram, dārgu rokassomu. Un makā viņi dzied romances. Nevajadzētu tam tērēt pēdējo, arī aizņemties. Tad jūs sapratīsit, ka tas nebija tik nepieciešams. Tikai saprātīga pieeja.

Tāpat nevajadzētu iesaistīties atklātos konfliktos, ar spiedienu pierādīt savu viedokli. Tas attiecas uz jebkurām attiecībām: ģimeni (vecākiem, brāļiem, māsām), draugu, vīru, kolēģiem, biznesa partneriem utt. Tas var ienest tavā dzīvē haosu un pilnīgas muļķības, nosodījumu no malas. Kāpēc tu sabojā savu dzīvi un attiecības ar vidi. Jebkuru problēmu var atrisināt konstruktīvā veidā. Kā pēdējo līdzekli izņemiet toksiskos cilvēkus no sava sociālā loka.

Padoms

Jūs jau esat pāraudzis status quo. Ir pienācis laiks jums virzīties uz priekšu un attīstīties. Nemēģiniet palikt tajās pašās robežās. Tas jums tikai kaitēs. Vai nezināt, kur sākt? Izvēlieties, lai sāktu virzienu, jomu, kas jūs interesē visvairāk. Meklē informāciju, mācies, interesējies. Un pats galvenais, izkāpiet no savas komforta zonas. Jums te nav ko darīt. Ja tev jau ir skaidri mērķi – neļauj kādam tiem traucēt. Pieturieties pie rīcības plāna.

Brīdinājums

Ja vēlaties sasniegt savus mērķus, jums jāsaprot, ka tas prasīs laiku. Briesmas slēpjas steigā. Jūs varat vēlēties visu uzreiz. Bet, ja tu metīsies cīņā, ne par ko nedomājot, neieliekot pamatus, neplānojot, ar lielu varbūtību – kļūdīsies, cietīsi zaudējumus. Un rezultātā – pilnīga plānu izgāšanās, neapmierinātība ar lietu stāvokli.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops 2022. gada jūnijam: uzziniet, ko sagaidīt no savas otrās pusītes

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment