Mīlestības horoskops 2022. gada jūnijam: uzziniet, ko sagaidīt no savas otrās pusītes

Pavasaris ir beidzies un ir pienācis laiks vasaras mīlestībai! Vai tie būs lieli romantiski stāsti vai īsi romāni? Abiem var būt savs skaistums, un tas ir atkarīgs no jums, ko jūs meklējat jūnijā. Bet galvenais,

izbaudiet sauli un, kad ir apmācies, pārvērtiet sevi saulē. Kā? Ar tavu skaisto smaidu!

Auns
Dārgais Auns, jūnijā tu izbaudi fantastisku zvaigznāju ar pretējo dzimumu pie kājām. Jūs esat jautrā noskaņojumā, kas atvieglo iepazīšanos. Tavam smaidam ir grūti pretoties, tu steidzies uz to kā zivs pie ēsmas. Jūs nenospraužat robežas, jūs flirtējat un vēlaties redzēt, cik daudz dažādu veidu mīlestība var izpausties. Labākās dienas mīlestības uzplaukumam ir no 23. jūnija. Papildus Afrodītei tavā dzīvē ielauzīsies kaislīgais Marss. Jūs dodat vaļu slepeniem sapņiem un patiešām varat atbrīvot sevi gultā.

Vērsis
Mēneša sākumā esi gremdējies drūmās domās. Pēc šķiršanās jūs esat vīlušies pretējā dzimumā un sakāt sev, ka vairs nekad nesastapsiet īsto. Par laimi, dažas nākamās jūnija dienas jūs pārliecinās par pretējo. Saturna ietekmes dēļ jūtat, ka mīlas dzīvē nesaņemat tik daudz uzmanības un siltas pieķeršanās, kā vēlētos. Pēdējo desmit gadu laikā jūs iegūsit perspektīvu. Jūs pārstāsiet vairīties no sabiedrības un paši pārliecināsieties, cik patīkami ir iegūt zosādu, ieraugot kādu konkrētu cilvēku.

Dvīņi
Pēc mēneša tu noskaņojies vasarai un izbaudi priekus, ko pasaule var piedāvāt. Jūsu vēnās plūst karstas asinis, un jūs atstājat neatvairāmu iespaidu uz pretējo dzimumu. Katru dienu jums var būt atšķirīgs kontrasts, kas ir ļoti glaimojošs. Lai arī esi azartisks, var negaidīti iemīlēties, īpaši jūnija otrajā pusē. Tomēr attiecīgā persona nealkst attiecības. Izvairieties no ilūzijām, jūs joprojām varat lieliski pavadīt laiku kopā. Jūs izelposiet un dosieties tālāk.

Vēži
Mīļie Vēži, gada vidū uzmanieties no attiecībām. Atbildīgās personas partnera vārdos un rīcībā meklē kaut ko tādu, kas viņos nav apslēpts. Tas saindē visas ģimenes klimatu. Centieties mazāk runāt un vairāk rīkoties. Koncentrējieties uz savu izskatu, lai paaugstinātu pašcieņu. Jūs atkal padarīsit sevi pievilcīgu savam partnerim un izraisīsit viņā veselīgu greizsirdību. Attiecībām par labu nāks arī paaugstināta humora izjūta. Sāc vairāk smaidīt un būs mazāk nevajadzīgu konfliktu. Vientuļnieki cenšas biežāk iziet ārā.

Lauva
Iestājas Lauvas ugunīgā daba. Tu valdzini pretējo dzimumu un izbaudi sajūtu, ka esi unikāla. Jums ir piemērots, lai varētu noteikt spēles noteikumus un gaitu. Jūs negrasāties nevienu piesiet sev, bet jūsu pavadoņi var būt atšķirīgi. Cilvēkam ir viegli tevī iemīlēties, kas padara visu situāciju diezgan sarežģītu. Attiecībās sagaidiet viltīgas piezīmes, uz kurām mēģināt neatbildēt. Citādi par tuvumu var aizmirst. Esiet apdomīgs un nepakļaujieties mīļotā dīvainajam noskaņojumam.

Lasi vēl: 2022. gada vasara: kuras zodiaka zīmes, šajā periodā būs vīlušās

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment