Mīlestības horoskops 2022. gada jūnijam: uzziniet, ko sagaidīt no savas otrās pusītes

Jaunava
Visām Platoniski iemīlējušajām Jaunavām būs fantastiska laika pavadīšana. Atrodiet drosmi tuvoties jūsu vēlmes objektam. Venera sola, ka jūnija sākumā izredzes uz panākumiem ir ļoti lielas. Tomēr mēģiniet neaiziet pārāk tālu, jo pārāk daudz iejaukšanās var nobiedēt jūsu elku. Atstājiet notikumu gaitu viņa rokās un gaidiet, ko nesīs mēneša beigas. Obsesīvas tendences var izraisīt ātru roku izlādēšanos. Pat ilglaicīgās attiecībās dodiet savam mīļotajam lielāku brīvību. Viņš vai viņa labprāt atkal pieglaudīsies pie jums.

Svari
Gada sestais mēnesis novēl veiksmi visiem vientuļajiem Svaru zīmē dzimušajiem Svariem. Pēdējā desmitgadē satiksi kādu optimistisku cilvēku, ar kuru sapratīsies visos aspektos. Ja viņa klātbūtnē sāc sarkt, tad viss ir kārtībā. Tā vietā vientuļie Svari izlemj, palikt vai nepalikt esošās attiecībās. Jūsu kolēģim ir niķošanās, un jums apnīk viņa bezjēdzīgās piezīmes. Jūs neesat noskaņots uz tuvību, vai arī nevarat noskaņoties pareizajam noskaņojumam viņa rokās. Jūs domājat par kaut ko mainīt, ja tas nav saistīts ar lielu apņemšanos.

Skorpions
Saskarsmes barjeras neapiet nedz jaunus, nedz jau sen nodibinātus pārus. Tu esi viltīgs izteicienos, un arī tavam mīļotajam ir nosliece uz plikšķināšanu. Jūnijā tu sasniedz stadiju, kurā knapi vari atrast tēmu kopīgai sarunai. Jūs atkāpjaties sevī un daudz domājat, ko darīt tālāk. Jūs esat aizņemts arī ar rūpēm darbā un mājas darbiem, tāpēc jums nav domu par erotiku. Sāciet, atklājot sava ķermeņa skaistumu. Tad tavs mīļotais ar prieku tev sekos visā, ko tu viņam parādīsi.

Strēlnieks
Šogad vasara sākas dažas nedēļas agrāk. Jūs esat sabiedrisks noskaņojums un visur, kur kaut kas notiek. Tu izstaro labu garastāvokli, esi sabiedrisks un nekavējies pirmais tuvoties pretējā dzimuma pārstāvim. Jūs pilnībā izbaudāt visus priekus un mēneša laikā varat uzkrāt tik daudz iespaidu, cik citām zīmēm dzīves laikā nav laika darīt. Flirts ir tikai sākums. Jūs dodat vaļu grēcīgām fantāzijām, un, ja iekārosieties pēc kāda, jūs neizliksieties par svēto. Jūs izturaties pret tuvību kā pret kaut ko, ko nevarat sev noliegt.

Mežāzis
Mežāžu emocionālā dzīve ir kā braukšana pa amerikāņu kalniņiem. Jūs aiziet no eiforijas, lai uztraukties par savu nākotni kopā. Īpaši jaunlaulātie baidās no jaunām saistībām un mēdz atteikties no attiecībām. Venera bremzē šīs domas un brīdina, ka nožēlosit savu pārsteidzīgo lēmumu. Novietojiet sevi neitrālā stāvoklī un ļaujiet liktenim jūs aizvest tur, kur tas vēlas. Vientuļnieki saņems mierinošas ziņas no personas, par kuru jūs slepus domājat. Gaidu uzaicinājumu uz kafiju un kaut ko asprātīgu. Jums nebūs laika atskatīties, jo ledus starp jums ātri izkusīs.

Ūdensvīrs
Dārgais Ūdensvīrs, nākamajā mēnesī palieciet uz kājām un nelolojiet nereālas cerības mīlestībā. Attiecībās tu izvirza augstas prasības savam mīļotajam. Lai gan viņa ļoti cenšas, viņa nevar jūs apmierināt ar gandarījumu. Mēģiniet šoreiz būt aktīvāk un rādīt piemēru savam mīļotajam. Mēneša sākumā vientuļi sūdzas, ka ne viens vien puisis viņiem nav pa prātam. Uzmundriniet, ap 28. datumu Venera nomierināsies un noliks tavā ceļā cilvēku, kuru, tavuprāt, ir radījis Dievs. Viņš tev ir ļoti pievilcīgs.

Zivis
Šoreiz zirga mugurā būsi tu. Jūs esat ieinteresēts, tāpēc jums ir iespēja izvēlēties sev piemērotākos. Neviens tevi nespiež turēt. Satikties, flirtēt, iepazīties ar dažāda veida dvīņiem. Tev patīk iespēja katru dienu piedzīvot dažādus piedzīvojumus gultā. Līdz mēneša beigām sapratīsi, kāds partneris tev ir vajadzīgs blakus. Neizdariet pārsteidzīgus secinājumus un, ja satiekaties ar kādu, turpiniet to darīt pēdējo desmit gadu laikā. Nepārtraucieties tikai tāpēc, ka kaut kas jums pārgāja pāri galvai.

Lasi vēl: Krievijas jurists Marks Feigins komentē: Vai Krievijas iedzīvotāji un viņa apkārtne ir gatavi, ja Vladimira Putina vairs nebūtu?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment