Krievijas jurists Marks Feigins komentē: Vai Krievijas iedzīvotāji un viņa apkārtne ir gatavi, ja Vladimira Putina vairs nebūtu?

Visus lēmumus Krievijā pieņem Vladimirs Putins, bet pretrunas, kas rodas šīs valsts diktatora izveidotajā varas sistēmā, neatradīs izeju. Šādu viedokli paudis Krievijas jurists Marks Feigins.

“Ir nozīme nevis kā viņi stājas pretī viens otram, bet vai kaut kāda iemesla dēļ viņi apvienosies kopā pret vienu vienīgu cilvēku – Putinu – uz ko viņus visus pamudina.

Un Rietumi ar saviem provokatīvajiem rakstiem, ka Putins ir miris, tur ir dubultnieks. Es saprotu, ka to raksta tabloīdi, bet tas arī ir ietekmēšanas veids, kaut kāds informācijas karš… lai sakustinātu visu šo apkārtni, lai viņi visi kopā apvienotos un vienkārši viņu novāktu, un tad jau var spriest, kurš tur ir “vanags”, kurš tur ir “balodis”,” viņš sacīja.

Pēc Feigina teiktā, Krievijas armijas daļām jau apnicis karot un iet bojā – militāristi saprot, ka nekādi jauni resursi neparādīsies, raksta UNIAN.

Kas attiecas uz tā dēvēto Krievijas eliti, tad tai Putina veselība ir ļoti svarīga, uzsvēra jurists. Šobrīd Krievijā, pēc viņa datiem, nav figūras, kas spētu nomainīt diktatoru.

Ziņo portāls – Jauns.lv

Lasi vēl: 6 zodiaka zīmes, kas gūs panākumus 2022. gada jūnijā saskaņā ar Vasilisu Volodinu

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment