Astroloģiskā prognoze nedēļai no 6. līdz 12.jūnijam

Katrai zodiaka zīmei astroloģiskā prognoze.

Auns

Labvēlīgs laiks saprātīgiem un gudriem cilvēkiem, kuri spēj vispusīgi analizēt jebkuru problēmu, nekrītot negatīvās emocijās. Tu vari kļūt par izcilu padomdevēju ne tikai citiem, bet arī sev, kas palīdzēs nodibināt harmoniskus kontaktus ar apkārtējiem un realizēt ieceres. Īpaši tagad tev veicas, darot labu, mēģinot kādam palīdzēt vai atjaunot taisnīgumu. Iespējamā peļņa, parādu atmaksa, prēmiju saņemšana. Jāapzinās maldināšanas, apmelošanas un manipulāciju risks.

Vērsis

Nav labākais laiks nopietnu lēmumu pieņemšanai, īpaši personīgās dzīves jomā. Daudzi ir pakļauti emocijām un pārmērīgai impulsivitātei, kas neļauj paredzēt savas rīcības sekas un pamanīt dziļos ētiskos defektus. Pastāv liels risks rīkoties pret sirdsapziņu un morāli, t.sk. atmetot kādu cēlu mērķi vai mīdot savus principus. Nedēļa veiksmīga garīgajam darbam, radošumam, pašizglītībai un mācībām kopumā. Īpaši labi būs tehnisko inženierzinātņu, fizikas un mehānikas apgūšana.

Dvīņi

Lielas slodzes periods, galvenokārt garīgi un saistītie dokumenti. Iespējama iejaukšanās biznesā, nemieri, riskantas situācijas, atkarība no apstākļiem un laika rāmjiem. Neiesaistieties piedzīvojumos, nepakļaujieties mirkļa noskaņojumiem, pieņemot svarīgus lēmumus – tas izmaksās dārgi. Vienlaicīgi ir jāuzņemas vairākas svarīgas lietas, kamēr ir iespēja adekvāti izpildīt savus uzdevumus un tajā pašā laikā daudz mācīties, pat garīgi augt. Tomēr pastāv labklājības pasliktināšanās risks.

Vēzis

Nedēļa ir smaga. Priekšnieks, kuram tu slepus nepatīk, var ielikt spieķus tavos riteņos. Varbūt jūs vienkārši saņemat dažus sarežģītus uzdevumus no priekšnieka, ar kuriem būs grūti tikt galā. Dažiem būs jātiek galā ar vecāku problēmām vai jāpalīdz kādam – cilvēkam vai dzīvniekam – grūtībās un slimībās. Jūsu atbildība un līdzjūtība sagādās jums daudz nepatikšanas un raižu. Taču sarežģītā situācijā tev ir iespēja saņemt palīdzību no augšas, t.sk. izteikts reālā naudā un akta atbalstā.

Lauva

Klausieties to cilvēku padomus, kuri atrodas pie jums, un strīdos – pretinieka viedokli. Uzdevumi, ko dzīve jums izvirza, ir ārkārtīgi duāli, un tos nevar viennozīmīgi atrisināt vai novērtēt. Jūsu skatījums šajā periodā var lēnām mainīties. Pasākuma līmenī iespējami gan gaidīti, gan negaidīti panākumi biznesā un mīlestībā. Spontanitāte un radošums palīdzēs jums ceļā uz konkrētu mērķi. Ir iespēja uz nopietnu iepazīšanos vai tikšanos, t.sk. ar kādu jums emocionāli svarīgu cilvēku no pagātnes.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops 2022. gada jūnijam: uzziniet, ko sagaidīt no savas otrās pusītes

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment