Kariņš atzīst, ka valstij pagaidām nav citu instrumentu, kā cīnīties ar bedrainajiem ceļiem galvaspilsētā

Foto: la.lv

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) atzīst, ka valstī šobrīd nav citu iespēju, kā atrisināt slikto ceļu stāvokli galvaspilsētā.

Šorīt, 13.02., premjers Krišjānis Kariņš LNT raidījumā “900 sekundes” stāsta, ka ikdienā pārvietojas ar glaunām mašīnām, taču “bedraino ielu dēļ teju vai plombas krīt ārā no zobiem”. Kariņš atzīst, ka ilgstoši tika īstenota nepareiza politika un bezdarbība, tāpēc tagad par slikto ielu stāvokli ir jāmaksā pašiem iedzīvotājiem.

Īslaicīgi es neredzu, kā to var viegli risināt. Tas tomēr ir Rīgas domes atbildības jomā. (..) Vienīgais, ko mēs no valdības puses teorētiski varētu darīt, ir piešķirt naudu Rīgas pašvaldībai, lai tā varētu labot ceļus. [..] Mēs varam vienīgi prasīt, lai Rīgas dome izdara to, kas ir tās atbildības sfērā. Mums valstī tomēr ir zināma secība, kurš par ko uzņemas atbildību, un pilsētas ielas skaidri un gaiši ir Rīgas domes atbildība.

Jau iepriekš sociālajos tīklos bija novērojams, ka slikto un mainīgo laikapstākļu dēļ būtiski pasliktinājies ceļu stāvoklis, kā rezultātā uz Rīgas ielām ceļmalās rindās stāv automašīnas ar pārsistām riepām.

Avots: jauns.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment