Kas tik neatklājas! Kaimiņš slimnīcā paziņojis, kā īstenībā izcēlās ugunsgrēks viņa dzīvoklī!

Lielākā daļa pavisam noteikti jau būs padzirdējuši par notikumu, kas saistīts ar Artusu Kaimiņu un viņa ugunsgrēka negadījumu dzīvoklī. Pagājušajā nedēļā tapa zināms, ka Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš piedzīvojis ugungrēku savā dzīvoklī, kas atrodas Antonijas ielā. Jura Vaidakova konkrētajā materiālā Artuss pastāstījis, ka viņam uz rokām tecēja ugunīga lava. 

Kā pats Kaimiņš izteicies, tad tajā vakarā ar draudzeni ieradās mājās, lai noskatītos filmu. Pēc brīža guļamistabā viņš saklājis gulta, taču gultas malā viņam atradusies IKEA lampiņas, kuras tajā brīdī bija iedegtas.

Kad Kaimiņš visu sakārtoja, viņš devās uz dzīvojamo istabu skatīties filmu. Abi kopā ar draudzeni sēdējuši uz dīvāna, kad pēkšņi dzīvoklī pazuda elektrība. Kaimiņš ar draudzeni no guļamistabas pamanīja dīvainu gaismu un tad saprata, ka notiek trakākais.

Kaimiņš stāsta : “Iegāju iekšā, bet tur lielsmās deg matracis. Kā ugunskurs! Visapkārt šausmīgākie dūmi, tumsa. (..) Ieslēdzās tāda kā panika, kā rezultātā ienāca prātā matraci dabūt ārā no mājas. Izdomāju to izmest pa logu. Taču man tas nekādi neizdevās, jo logs bija šaurs, bet matracis liels…” stāsta Kaimiņš, piebilstot, ka ugunīga lava tecēja viņam uz rokām.

Artuss Kaimiņš ir guvis desmit procentu ķermeņa otrā pakāpes apdegumus, kas ir ļoti nopietni. Vismagāk skartas ir tieši rokas, tomēr ārsti izteikušies, kar viņu viss būs labi.

Lasi vēl : Grēta – laika ceļotāja? Tiek atrasts 120 gadus vecs foto, kurā redzama jaunā dabas aktīviste

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment