Latvijas kausa finālā „OlyBet” eksperti izredzes vērtē 50 pret 50

Latvijas futbola klubu sezona tuvojas tās izskaņai. Līdz Virslīgas noslēgumam palikušas vien piecas kārtas, bet jau 25. oktobrī “Skonto” stadionā 19:00 fināla spēlē tiks noskaidrots arī Latvijas kausa izcīņas ieguvējs.

 

Par to Rīgas klubu derbijā cīnīsies pēdējo gadu nesamierināmie konkurenti RFS un “Riga FC”. Abas vienības ir arī līdzās viens otrai cīņā par Latvijas Virslīgas čempionu titulu un katrs no šiem dueļiem ierasti skatītājiem neliek vilties. Šīs spēles cena – Latvijas kauss – noteikti piedos papildus motivāciju abu pušu nometnēm.

No šosezon aizvadītajām četrām savstarpējām abu komandu spēlēm Virslīgas ietvaros tā arī ne reizi netika noskaidrots uzvarētājs. Bilance ir četri neizšķirti: 1:1, 0:0, 2:2, 0:0. Tiesa, šoreiz mēs pavisam noteikti noskaidrosim, kurš konkrētajā mačā ir bijis labāks.

Neizšķirta gadījumā tiks spēlēts papildlaiks divas reizes pa 15 minūtēm, bet neitrālie līdzjutēji noteikti cer uz saldo ēdienu – pēcspēles 11 metru sitienu sēriju, ja arī papildlaiks noslēgsies neizšķirti.

Arī šajā mačā “OlyBet” bukmeikeri abu vienību izredzes izcīnīt uzvaru pamatlaikā vērtē vienādi – 50% pret 50% un ar koeficientu vērtību 2,71. Tikmēr neizšķirta iespējamība novērtēta ar koeficientu 2,91.

Savukārt kopā gūto vārtu skaita vidējā “vairāk” / “mazāk” robeža ir 2,5 vārti, par reālāku iespēju vērtējot otro – ar koeficientu 1,56 pret 2,31.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment