Lūk ko tagad darīs Saeimā neiekļuvušie deputāti; Brigmanis aizlidošot uz Angliju

Šonedēļ žurnāls “Privātā Dzīve” uzrunājis bijušos 12.Saeimas deputātus, jautājot viņiem, ar ko viņi nodarbosies pēc savas pēdējās darba dienas Saeimā.

Latvijas Reģionu apvienības līderis Edvards Smiltēns atbildējis, ka neesot īsti skaidrības, ar ko nodarbosies pēc tam, bet būšot rokās jāņem āmurs un jāiet strādāt, jo ģimene ir jāiztur. Viņš arī atzinās, ka ir pilnīgi “tukšā”, jo visus iekrājumus bija iztērējis priekšvēlēšanu kampaņai, jo esot bijusi ticība, ka partija vēlēšanās uzvarēs. Edvards gan žurnālam arī atzina, ka nesatraucas par darba meklēšanu, jo esot jauns vīrietis, kam ir rokas īstajā vietā, gan jau kaut ko pameklēšot un atradīšot.

Savukārt Valdis Kalnozols, kas ir bijušais miljonārs, celtniecības un restorānu biznesa magnāts, šajā iepriekšējā Saeimā nostrādāja divus ar pusi gadus. Viņš atbildējis, ka neesot no tiem, kas patīk “krāmēties ar papīriem”, tāpēc sieva jau sarakstījusi un nosūtījusi viņa CV, lai pieteiktu vīru uz dažādiem amatiem. Tāpat arī viņam netrūkstot zināšanas celtniecībā. Bet viņš tāpat atzina, ka, ja neatradīsies neviens darba devējs, kas viņam varētu dot darbu, sieva viņu pieteikšot “bezdarbniekos”.

Savukārt ārsts Hosams Abu Meri nostrādāja četrus gadus iepriekšējā Saeimā. Viņam, tiesa, par darba trūkumu nav jāuztraucas, jo paralēli darbam Saeimā, viņš joprojām strādāja savā privātpraksē kā ārsts. Hosams atzina, ka par jaunajām izmaiņām noteikti vispriecīgākie būs viņa pacienti, jo vairs nebūs jāgaida garās rindās, lai pie viņa pierakstītos.

 

Savukārt iespējams slavenākais Saeimā neiekļuvušais politiķis Augusts Brigmanis atzīst, ka   ģimenei un mazbērniem šajos gados veltīts maz laika. Viņš noteikti došoties uz Angliju pie mazbērniem, tāpat viņam tur ir īpašums – kotedžas tipa māja, kas ir izīrēta. Jaunie īrnieki solījuši, ka viņu kaķis blēņas nesastrādās un īpašumu viņi uzturēs kārtībā. Brigmanis plāno par to pārliecināties klātienē. Tāpat viņš tagad daudz vairāk laika varēšot veltīt savai zemnieku saimniecībai.

 

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment