“Mavericks” atklāj izmeklēšanu pēc tam, kad Kristapam Porziņģim klubā Latvijā uzbrūk krievu tautības vīrieši

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Dalasas “Mavericks” sāccis izmeklēšanu pēc tam, kad Kristaps Porziņģis nedēļas nogalē tika piekauts  un asiņains pametis kādu naktsklubu dzimtenē Latvijā.

Šams Čarania no futbola kluba “The Athletic” ziņoja, ka Porziņģim kāds esot uzbrucis klubā un “sitis ar dažādiem priekšmetiem”.

Foto: Twitter / @ShamsCharania

Incidents noticis Liepājā, Zivju ielā, netālu no tik tikko kā atvērtā naktskluba “Cukurfabrik”.

Svētdienas, 12.05., rītā sociālajos plašsaziņas līdzekļos sāka raidīt video, kurā bija redzams, ka noticis incidents. Ar atplēstu kreklu uz ielas, kuru ielenc cilvēku pūlis, stāv asiņains un satraukts Porziņģis, kamēr sieviete cenšas viņu nomierināt.

Tad viņš pagrūž sievieti sāņus un pieiet pie cilvēku grupas, kuri nav redzami kadrā. Ir redzams, ka pāris policisti viņu atrunā doties pie cilvēku bariņa, basketbolists pēc tam norāda uz dažiem cilvēkiem, pirms pats atspiežas pret sienu.

Saskaņā ar ESPN vadītāja Tima MakMahona ziņojumu Mavericks izpratne par incidentu ir tāda, ka Porziņģis izbrāzās no kluba un mēģināja atspēkoties. Šobrīd vēl ir pāragri zināt, vai vēl kaut kas tiks darīts sakarā ar šo starpgadījumu.

Avoti ziņo, ka kāds vīrietis iesitis sportistam ar krēslu pa galvu. Šī atgadījuma dēļ Porziņģim varētu būt arī lauzta roka.

Tiek runāts, ka kautiņš izvērties tāpēc, ka vietējiem krievu tautības iedzīvotāji bijuši neapmierināti, jo basketbolists pametis Knicks.

Tomēr Porziņģis jātiek galā ar kādu citu, nopietnāku lietu, kas saistīta ar laiku, kad spēlējā Ņujorkas Knicks – marta beigās kāda sieviete apsūdzēja Porziņģi par viņas izvarošanu Ņujorkā 2018. gadā. Šī lieta joprojām tiek izmeklēta.

Avots: cbssports.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment