Mirst kā varonis – Zolitūdē notriec vīrieti, kurš pirms tam no briesmām paglābis bērnus

Foto ar ilustratīvu nozīmi

LNT raidījumā “Degpunktā” tika ziņots par kādu 59 gadus vecu kungu, kuram svētdien, 21.07., tirdzniecības centra “Rimi” stāvvietā Zolitūdē uzbraukusi kāda “Mazda” autovadītāja. Nobrauktais vīrietis no gūtajām traumām neizdzīvoja.

“Degpunktā” ziņoja, ka bojāgājušais vīrietis nāves dienā kopā ar savu kundzi devies uz lielveikalu. Sievai izdevies izvairīties no automašīnas “Mazda” vadītājas manevriem, taču vīrs pakļuvis zem riteņiem. Pēc 59 gadus vecā vīrieša notriekšanas automašīna turpināja kustību līdz iebrauca kāda privātīpašuma šķūnī.

Aculiecinieki raidījumam stāsta, ka auto vadītāja esot bijusi kāda sieviete, kura, iespējams, esot atradusies vai nu alkohola vai narkotisko vielu reibumā.

Pie tirdzniecības centra atradās sievietes, kas tobrīd tirgojušas dažādus dārzeņus un augļus, un negribot kļuvušas par traģiskā negadījuma aculieciniecēm. Pēc tirgoņu stāstītā izrādās, ka pirms vīrieša notriekšanas, viņš paspējis paglābt pāris jauniešus no nāves. Irēna, kas pārdevusi augļus, stāsta:

 

“Tur bērni tieši gāja. Tas vīrietis, kas nomira, izglāba tos bērnus. Viņš viņus pagrūd malā. [..] Tā nobrauktā vīrieša sieva sēdēja un bļāva histēriski, viņa paķēra koku un skrēja pakaļa automašīnas vadītājai.” 

 

Pēc Irēnas stāstītā, mašīnā esot atradušās 3 sievietes. “Mazda” šoferei ir 76 gadi. Pēc tam, kad tika nomierināta bojāgājušā vīrieša sieva, vainīgā autovadītāja iekāpa atpakaļ savā transportlīdzeklī un sagaidīja likumsargus.

Par “Mazda” autovadītāju ierosināta krimināllieta. Par šādu pārkāpumu sods ir visai bargs – brīvības atņemšana uz laiku līdz pat 10 gadiem, ziņo portāls jauns.lv.

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment