“OKartes skatuve” bijusī dalībniece Māra Katarska – atklāti par brīdi, kad viņu pērn turēja gūstā Ēģiptē

Māra Katarska tika izsludināta meklēšanā gada sākumā. “OKartes skatuves” dalībniecei vienmēr pievilcīgas ir šķitušas arābu zemes. Savulaik dzīvojusi un strādājusi Grieķijā un Taizemē, līdz beidzot viņa bija nonākusi Ēģiptē, Hurgadā. Meitene beidzot ir veiksmīgi nonākusi Latvijā, taču raidījumam “4. studija” viņa atklāj nepatīkamus faktus par savu pazušanas brīdi.

Simpātisko meiteni bija nolūkojis kāds arābu vīrietis. Stāsts nebūt nav beidzies kā gribētos – Māra tika turēta gūstā, smagi piekauta un emocionāli pazemota. Viņas dzīvība karājās mata galā, taču to izglāba viņas māte, kas sapratusi, ka kaut kas nav kārtībā.

Par savu iepazīšanos ar vīrieti Māra stāsta tā: “Es iepazinos ar viņu klubā, nejauši. Kaut kas mani viņā pievilka. No sākuma viņš bija ļoti mīļš pret mani un labi izturējās, runājām par nākotnes plāniem. Viņš ļoti gribēja bērniņu no manis. Iebildumi gan bija pret manu darbu, to viņš visu laiku pieminēja un bija ļoti greizsirdīgs, ka es strādāju ar cilvēkiem, satiekos viesnīcās un dziedu viņiem.” Reiz, pēc kāda dziedātājas kolēģa zvana, vīrietis kļuvis ļoti greizsirdīgs un savas agresijas rezultātā smagi piekāvis meiteni: “Viņš kļuva ļoti agresīvs un brutāli mani piekāva, tā, ka es nevarēju pakustēties,” atceras Māra.

Vīrietis izturējies cietsirdīgi, sitis pa galvu, nežēlīgi spēris ar kājām, kā rezultātā sieviete vairāk labi nedzird ar vienu ausi. Viņš Mārai deva pretsāpju zāles, jo sāpes, ko arābs nodarījis, bija neciešamas.

Sadauzīja manu telefonu, teica, ka es nekur neiešu, ka es nedrīkstu ar savu ģimeni runāt, nekur iziet bez viņa atļaujas.

“OKartes skatuves” dalībniece atklāj, ka vīrietis vēlējies vest viņu uz Kairu precēt, nemaz nepajautājot, vai viņa pati to vēlas.

Meitene beidzot ir nokļuvusi mājās un vēlas pateikties visiem, kas uztraucas par viņas veselību, viņa pasakās tiem, kuri sūta labus vārdus.

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment