Ozolnieku dīķī atrastas bezvēsts pazudušā 18 gadus vecā Aleksandra Andrejeva mirstīgās atliekas

FOTO: Valsts policija

Kopš 25.05. meklēšanā tika izsludināts 18 gadus vecs puisis Aleksandrs Andrejevs. Brīvprātīgo komanda no Bezvests.lv svētdien, 02.06., atrada jaunieti mirušu dīķī Ozolniekos.

Jau tika vēstīts, ka 25. maijā no savām mājām Brankās, Ozolnieku novada Jelgavas pagastā izgāja 18 gadus vecais Aleksandrs. Nepaņemdams līdzi nedz mobilo tālruni, nedz dokumentus, viņš devies uz meža pusi pastaigāties, pēc tam saticies ar draugiem, kuri ziņo, ka puisi pēdējo reizi redzējuši nedaudz pēc plkst. 23:00.

Svētdien, 2. jūnijā, tika atrastas pazudušā puiša mirstīgās atliekas.

Jaunieša meklēšanā iesaistījās liels meklētāju pūlis. Divas grupas, kurās bija 26 cilvēki, Antona Šiško, Jevgenija Korsuņa un Oļega Pavlova vadībā, puisi meklēja vietējā apkārtnē un aizaugušā mežā. tikmēr Valdis Skujiņš ielaida ūdenī laivu, un kopā ar vairākiem kinologiem, borderkollijiem un veimaraneri tika tika pārmeklētas ceļu malas un dīķu krasti.  Veimaraners Valijs deva signālu par to, ka kādā no dīķiem, iespējams, varētu atrasties bezvēsts pazudušais. Brīvprātīgie pārbaudīja informāciju ar speciālu aparatūru – zemūdens ultraskaņas kameru.

Jau pirmajā stundā uz zemūdens ultraskaņas kameras ekrāna parādījās cilvēka siluets, tāpēc  Bezvests.lv vadītajs Aleksandrs Faminskis nekavējoties izsauca likumsargus un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta glābējus, lai izvilktu ķermeni.

02.06. plkst. 13:16 ķermenis tika izcelts no dīķa, un radinieki apstiprināja, ka tas ir Aleksandrs.

Avots: Jauns.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment