Pašmāju deju grupa “A – Eiropa” no jauna iekaro sirdis, izlaižot emocijām pilnu dziesmu un video

Foto: Ekrānuzņēmums no dziesmas videoklipa

Lielu pauzi savā mūzikas karjerā bija ieturējusi leģendārā deju grupa “A – Eiropa” un tās solists Artūrs Duboks, taču nu viņi ir atgriezušies ar jaunu un emocionālu singlu “Kad tevis nav”. Skaņdarbam tapis arī video.

Šajā dziesmā izdziedāts par mīlestību līdz pat kapam. Par jauno dziesmu grupas solists Artūrs Duboks stāsta, ka dziesma vēsta par galveno varoni, kura sievai ir neārstējama slimība un viņai dzīvot atlicis ir pavisam maz. Vīrs zina, ka sievas kaislība ir lidmašīnas, tāpēc viņš ar mīļoto dodas pavadīt pēdējos mirkļus lidojot debesīs:

“Viņš nespēj iedomāties turpmāko dzīvi bez mīļotās, tāpēc atslēdz lidaparāta dzinēju, traucoties pretim Zemei! Tur, tālajā nezināmajā, viņi atkal ir kopā, iemīļoti un brīvi”.

 

Duboks stāsta, ka tas ir viens no miljons variantiem, kā varēja ekranizēt šo dziesmu. Viņš pauž, ka daiļrade ir un paliek daiļrade, kuru katrs saprot kā vēlas. Dziesma esot par mīlestību un šķiršanos, taču šķiršanās iemesli var būt dažādi.

Jaunizlaistā dziesma ir kā laika atskaite līdz “A – Eiropas” pavasara koncertam “Tici sapnim”, kas 19. aprīlī norisināsies nakstklubā “Studio69”, portālam DELFI ziņo muzikālās apvienības pārstāvji.

Šajā koncertā apmeklētājiem būs iespēja klausīties gan populārākos, gan arī jaunākos grupas skaņdarbus.

Avots: delfi.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment