Paspēj izbaudīt pavasari un sabalansēt ikdienas pienākumus!


Pienākot siltākam laikam un dienām kļūstot garākām par nakti, visiem ir vēlme paspēt nobaudīt saules starus. Taču tas nozīmē, ka dienas plānojums var būt stresa un steigas pilns. Brīžos, kad šķiet, ka jāpaspēj viss, bet stundu skaits ir ierobežots, talkā nāks Persen – nomierinošs, dabisks medikaments.

Persen ir reģistrēts bezrecepšu medikaments, kura lietošana atbilstoši instrukcijai nerada draudus cilvēka veselībai. Persen aktivitāte un blakusparādības ir gana labi izpētītas, un, lietojot pareizi, zāles nerada atkarību. Zāļu klīniskajos pētījumos ir konstatēts, ka tas uzlabo miega kvalitāti un sniedz terapeitisku efektu bezmiega gadījumā.

Taču, ja bezmiegs un grūtības aizmigt kļuvušas pārāk mokošas, līdzēs Exitress – bezrecepšu medikaments, kura sastāvā ir lielāka baldriāna deva. Jāatceras, ka, lai arī Persen un Exitress ir dabisks sastāvs, tie nav uztura bagātinātāji.

Farmaceiti atzīst, ka uztura bagātinātāji no zālēm atšķiras ar to, ka tiem netiek veiktas tādas pārbaudes kā bezrecepšu medikamentiem. Nav veikti klīniskie pētījumi, to efektivitāte nav klīniski pierādīta. Līdz ar to uztura bagātinātāju lietošana sekmē plašāka spektra blakusparādības, tāpēc to pārdošana un lietošana ir jākontrolē. Protams, svarīgi atrast arī zāles, kas ir zinātniski pārbaudītas.

Baudi pavasara tuvošanos un tiec galā ar rutīnu, izvēloties dabiskus medikamentus. Persen un Exitress palīdzēs situācijās, kad šķiet, ka diennakts ir par īsu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment