Pāvels Globa – 6 zodiaka zīmēm 2022. gads atver ceļu uz lielu naudu. Tāda iespēja ir dota tikai vienreiz 20 gados

MEŽĀZIS gaida vienkārši fenomenālu veiksmi. Plutons, milzīgās naudas planēta, veido miljonāra aspektu jūsu zīmē. Tas liek domāt, ka liktenī daudz kas būs atkarīgs tikai no viņiem pašiem, citiem vārdiem sakot, no ticības sev. Mums būs jāpaspēj pēc iespējas ātrāk uzņemt to, kas paiet garām. Ienākumi pieaugs tieši proporcionāli komunikācijas prasmēm, aktivitātēm, ar kurām nodarbojies, kā arī tuvākajai videi. No aprīļa vidus Mežāžu dzīvē parādīsies jauns un negaidīts ienākumu avots. Pateicoties tam, sāksies jūsu finansiālā izaugsme. Pievērsiet uzmanību apkārtējai videi, jebkurai personai var būt svarīga loma, lai jūs kļūtu bagāts.

ŪDENSVĪRIEM Tīģera gadā noteikti veiksies. Pirmo reizi pēdējo 12 gadu laikā Jupiters kā veiksmes, labklājības un labklājības simbols viesosies jūsu finanšu sektorā visa gada garumā. Laiks nestāv uz vietas, ir pienācis laiks pievērst pienācīgu uzmanību personīgajai pašcieņai. Visi panākumi un visi jūsu ienākumi būs tieši atkarīgi no tā. Jupiters dos pašapziņas pieaugumu, kas ļaus kļūt bagātam un gūt ļoti lielu peļņu. Tajā pašā laikā jūs vairāk kā jebkad vēlēsities iegādāties kaut ko dārgu un lielu. Saturns – arhaisma, taupības un disciplīnas planēta “uzņems” tavā zīmē līdz 2023. gadam. Un tas var nedaudz ierobežot gan jūsu pašcieņu, gan pašapziņu. Iespējams, apciemos pat doma, ka vairāk viņi nav cienīgi, taču nevajag ļauties tādām apsēstībām un uz visām lietām skatīties prātīgi. Vienkārši izceliet trūkumus un priekšrocības un pareizi strādājiet pie tiem.

ZIVIS Tīģera gadā ir īstie laimes favorīti. Aprīlī tavā zīmē viesosies bagātības planēta Plutons, kas daudziem sola karjeras izaugsmi. Pēc tam viņa ieies Auna finanšu sektorā. Tas nozīmē, ka jau no maija līdz jūlijam Zivis sagaida pamatīgs finansiāls pārsteigums līdz ar to, starp citu, celsies arī personīgā pašcieņa. Tas varētu būt pamatīgs algas palielinājums, krass pavērsiens biznesā vai kāda veida komercdarbība. Parādīsies ambīcijas un kāds vēlēsies iegādāties dārgas zīmolu preces vai pat mājokli. Pilnībā ienirt finansiālā laimē būs 2023. gadā. Jupiters “dominēs” jūsu finanšu sektorā veselu gadu. 2022. gads ir kā reklāma gaidāmajai fantastiskajai bagātībai.

Lasi vēl: Pāvels Globa nosauca zodiaka zīmes, kuras visu 2022. gada vasaru gaida fantastisku veiksmi un solīdu naudu

Leave a Comment