Premjera amata kandidāts Gobzems pārtrauc sarunas par valdības veidošanu ar Attīstībai/Par

Partijas KPV LV premjera amata kandidāts Aldis Gobzems nolēmis pārtraukt sarunas par valdības veidošanu ar partiju apvienību Attīstībai/Par (AP).

«Ar šo paziņoju, ka no turpmākajām valdības veidošanas sarunām izslēdzu Attīstībai/Par, kurai pielipis valdības gāzēja vīruss. Šim vīrusam jau ir recidīva raksturs un tā acīmredzot ir tā jaunā politika, ko partija solīja vēlētājiem,» teikts Gobzema sociālā tīkla Facebook.com paziņojumā.

Premjera amata kandidāts pārmet, ka jau no paša sākuma AP esot bijusi «vēlme spēlēt tikai Edgaram Jaunupam un tā sponsoriem saprotamu spēli».

«Neviena konstruktīva priekšlikuma, meli televīzijas kameru priekšā, gļēvulīgi smaidi, drosmes trūkums runāt seja un aizmuguriski kuluāru piedāvājumi vēl vakar vakarā ar mēģinājumiem izveidot (…) valdību ar Krišjāni Kariņu (JV) priekšgalā un centieniem trūkstošās balsis piepirkt no citām partijām,» AP kritiku turpina Gobzems, «es ļoti ceru, ka partijas šādiem netīriem kuluāru piedāvājumiem netaisās piekrist un netaisās iet Jaunupa pavadā, akceptējot iepriekš politikā pierastu deputātu pirkšanas scenāriju,» teikts Facebook iereakstā.

Tāpat KPV LV politiķis paziņo, ka šīs Saeimas sasaukuma laikā neredzot iespēju sadarboties ar AP, «kamēr tās deputāti ir tikai marionetes Jaunupa kuluāru interesēs».

«Ir acīmredzami, ka AP nav ieinteresēta medikamentu cenu samazināšanā, OIK atcelšanā, azartspēļu ierobežošanā. Ir acīmredzami, ka minētā partija dara visu, lai nenonāktu līdz lēmumiem, jo tai pie sarunu galda viss ir tikai slikti, bet konkrētu risinājumu vai piedāvājumu apzināti nav. Vienlaikus pateicos pārējām politiskajām partijām par konstruktīvu spēju paciest šo AP destruktīvo rīcību un pēc būtības spēt diskutēt par problēmjautājumiem,» turpina Gobzems.

Baltic news, News from Latvia, BNN.LV, BNN-NEWS.COM, BNN-NEWS.RU

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment