Priekulē nogalinātās Sindijas māte atklāj detaļas par dzīvesbiedra uzvedību meitas pazušanas dienā

Portāls Liepājniekiem ziņo, ka bezvēsts pazudusī un pēc tam atrastā nogalinātā Sindija Rone tika guldīta zemes klēpī trešdien, 17.04. Izvadīšana norisinājās 13:00 no Priekules sēru nama. Sindija tika apbedīta Lībju kapsētā Priekulē.

Portāls arī informē, ka Priekules pašvaldība regulāri komunicē ar Sindijas ģimeni un palīdz grūtajā brīdī. Bojā gājušās meitenes māte stāsta, ka tiks mainīta dzīvesvieta, jo esošajā uzturēties esot psiholoģiski pārāk grūti.

Sindijas māte atklāj, ka naktī, kad meita pazudusi un nebija atgriezusies mājās, viņa ar savu dzīvesbiedru devusies uz garāžu. Sievietes intuīcija brīdināja, ka kaut kas neesot labi:

“Intuīcija teica, ka kaut kas nav labi. Aizgājām uz garāžu. Automašīna, kuru nākamajā dienā policija arestēja, atradās garāžā. Tikai nebija segas, kas parasti mašīnā stāvēja. Un bija salocīts bagāžas nodalījuma vāks. Viņš teica, ka to esot salocījis, atpakaļgaitā stumjoties garāžā…”

 

Sindijas patēvs sievietei sacīja, ka dosies uz lidostu, lai lidotu strādāt uz Zviedriju. Sieviete portālam Liepājniekiem sacīja, ka bijusi šokēta par dzīvesbiedra rīcību 10. aprīlī, un jau nākošajā dienā esot bijis skaidrs, ka vīrietis lidmašīnā nav iekāpis:

“Policijas darbinieki mani informēja, ka viņš piedzēries aizturēts Skrundā. Tur divas dienas esot uzturējies. Esot zvanījis savam brālim un sūdzējies, ka esot nolaupīts, tiekot turēts gūstā”.

 

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova apstiprina, ka šīs lietas izmeklēšana vēl turpinoties.

Portāls ziņo, ka Priekules pašvaldība mātei un viņas dēlam nodrošinājusi psihologa palīdzību, snieguši arī finansiālu atbalstu, lai guldītu Sindiju zemes klēpī un varētu nodrošināt paši sev jaunu dzīvesvietu.

Avots: apollo.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment