Skandāls Carnikavā – deputāts daudzu cilvēku klātbūtnē brutāli piekauj spēlētāju; Vainīgajam deputātam vietējie iedevuši skarbu iesauku

“Dārgie draugi, diemžēl pienācis mirklis, kad arī par tādām lietām skaļi jārunā, redzot, kādi cilvēki ir mūsu vidū. Jautājums ir tikai viens – kas būtu jādara deputātam, kurš, vērojot florbola spēli, nespēja savaldīt savas emocijas, metās laukumā un brutāli piekāva vienu no spēlētājiem visu skatītāju un, pats galvenais, savu un visu citu bērnu klātbūtnē!? 
Jā, tas ir visiem zināms Carnikavas novada domes deputāts.” 

(Tas notika svētdien Carnikavā, kad norisinājās “3×3” sacensības florbolā un basketbolā. Cietušajam ir smadzeņu satricinājums, kā arī brūcei uzliktas trīs šuves.)

Tā savā Facebook profilā ierakstījusi Carnikavas novada domes vadītāja Daiga Jurevica (LZS). Informācija no notikumu vietas liecina, ka runa ir par Carnikavā bēdīgi slaveno deputātu Jāni Leju no partijas Saskaņa. Viņam Carnikavā esot ļoti slikta slava – cilvēks, kurš jautājumus risinot ar kulakiem. Daudzi viņam esot devuši iesauku “dārzenis”, jo cilvēks ar galvu nedomājot!

Portālam delfi.lv izdevās sazvanīties ar J. Leju. Viņš neliedzas, ka sitis florbola spēlētājam. Viņš klāsta, ka vienu reizi iesitis pa seju vīrietim, kurš spēles laikā bija fiziski iespaidojis viņa dēlu.

“Iemesls manai rīcībai ir ļoti vienkāršs – es aizstāvēju savus bērnus. Manam 16 gadus vecajam puikam divi pieauguši vīrieši no pretinieku komandas sita pa muguru un pa kaklu. Nenotika nekāda nejauša pagrūšana, kā tiek stāstīts,” apgalvo Leja. Līdzīgā situācijā vai nu ar viņa paša vai ar citu vecāku bērniem Leja būtu rīkojies identiski, akcentē deputāts.

Tiesa, aculiecinieki ziņo, ka situācija uz vietas izskatījusies daudz savādāk un Lejas šādai ricībai galīgi neesot bijis iemesla – tieši otrādi – viņa dēli esot spēlējuši ļoti netīri un agresīvi, kā rezultātā esot izcēlies konflikts ar pretinieku komandas spēlētājiem un sākusies grūstīšanās. Starp konflikta dalībniekiem centies iesprausties neitrāls pārstāvis, bet tad pēkšņi virsū visiem uzmeties Leja, un sākotnēji pakausī pagrūdis neitrālo cilvēku, un tad piekāvis vīrieti, kas konfliktēja ar viņa dēlu.

 

“Ja konfliktā iesaistītais būtu vēl kāds cits, tad varētu visādi vēl šaubīties. Bet Carnikavā visiem ir zināms, kāda šī persona ir. Tur nav ne mazāko šaubu..”, mums norāda vietējais Carnikavas iedzīvotājs.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">edgars</cite>

    jautājums, ko tad jūs carnikavieši paši ievēlat tādu pidarasu un pēc tam sūdzaties

Leave a Comment