Šokējošs Nostradamusa pareģojums: Kuras zodiaka zīmes, augstākie spēki aizsargās līdz dzīves beigām

Lielais pravietis paredzēja, ka četru zodiaka zīmju sargeņģeļi nekad neatkāpsies no savām palātām. Zodiaka pārstāvjus debesis paturēs līdz pēdējam elpas vilcienam.

 

Visiem cilvēkiem uz zemes, no jebkuras zodiaka zīmes, nav liegta universāla aizsardzība, un katram ir savs sargeņģelis. Tomēr Nostradams uzskatīja, ka ir noteiktas zodiaka zīmes, kuras vairāk nekā citas aizsargā augstāki spēki. Kāpēc debesis tos izvēlējās, un tas tiks apspriests.

Šis šokējošais Nostradama pareģojums tika atšifrēts 2012. gadā. Gadā, kad, pēc astrologa vārdiem, sākās Ūdensvīra laikmets. Savos četrrindēs viņš to pierakstīja – atrisinājums atklāsies dienās, kad Ūdensvīra zvaigznājā ieies pavasara ekvinokcija.

“Piesardzīgs vērsis”, pēc Nostradamusa domām, ir viena no izklaidējošākajām un, pats galvenais, sabiedriskākajām un gudrākajām zīmēm visā zodiaka lokā. Nav iespējams viņam tā tikt garām. Augstākie spēki paši palīdz zīmes pārstāvjiem sasniegt lielus augstumus un dažreiz bez lielām grūtībām. Viņu Sargeņģeļi stāsta, kā uzzināt visu par cilvēku, kā atstāt uz viņu pareizo iespaidu. Vērsis pēc būtības zemapziņas līmenī saprot visus cilvēcisko attiecību smalkumus.

Vēršiem, pēc pravieša vārdiem, ir skaidri noteikta aktīva pozīcija, kuru viņi nekādā veidā negrasās mainīt. Viņiem nav nepieciešams ne ar vienu iesaistīties strīdos, polemikā vai, turklāt, konfliktos. Jo viņi neuzskata par vajadzīgu tam tērēt laiku un pūles. Vērsis prot taupīt vitālo enerģiju, tādējādi novirzot to uz daudzsološām un sev svarīgām lietām.

Pats Visums zīmju, sapņu un intuitīvu sajūtu formā stāsta zīmes pārstāvjiem, kā rīkoties un kā uzvesties noteiktos apstākļos. Tāpēc Vērsis reti nonāk kādās nepatīkamās situācijās. Tas notiek, bet tikai tad, kad viņi sāk kustēties pret saviem noteikumiem un pamatiem, pat neskatoties uz iekšējo balsi un visādiem brīdinājumiem.

“AMBICICIONĀLAIS SKORPIONS” Nostradamus uzskatīja par veiksmīgāko un laimīgāko. Kopš agras bērnības viņi tiek uzskatīti par noslēpumainām personībām, kas parāda ātru asprātību, viltību un pārdomātību.

Skorpions prasmīgi prot izmantot apkārtējos cilvēkus savā labā. Viņš to dara tā, lai neviens līdz galam nesaprastu viņa “īsto mērķi” vienā vai citā viņa idejā. Nostradamuss strupi paziņoja, ka “BEZ AUGSTĀKO SPĒKU IEJAUKŠANĀS TAS IR PATTIECĪGS.”

Turklāt nez kāpēc Skorpioni vienmēr nokļūst īstajā vietā un īstajā laikā un paņem tieši to, kas vajadzīgs. Un cik viņi ir burvīgi un pievilcīgi, ikviens var apskaust.

Viņiem vienkārši nav iespējams neuzticēties. Viņiem ir lieliska nojauta, viņi var viegli iemīļot sevi ikvienam. Pateicoties asākajam un caururbjošajam prātam, lai sasniegtu savus mērķus, viņi spēj bloķēt un slēpt savas emocijas. Un vajadzības gadījumā viņi izmantos visas savas spējas un neviens nespēs viņiem pretoties.

Pateicoties Augstāko spēku aizsargapvalkam, saprātīgie Skorpioni vienmēr ir pārliecināti par savām spējām. Viņu neticami spēcīgais raksturs un alkas pēc uzvaras izskaidro tik lielu veiksmes iespējamību. Pravietis apgalvoja, ka zīmes pārstāvju veiksme un veiksme pavadīs viņus līdz mūža beigām.

Lasi vēl: 2022. gada Augusta horoskops: visām zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment