Svarus sagaida briesmas, Strēlniekus – patīkami notikumi. Vasaras horoskops ik visām zodiaka zīmēm

 

Jaunava

Jaunavas zvaigznājā dzimušajiem gaidāmā vasara finansiāli nebūs īpaši viegla. Galvenais ir prātīgi novērtēt savas iespējas, neļauties piedzīvojumiem un uzmanīties no krāpniekiem.

Svari

Svariem vasara sola zināmas briesmas – pirmām kārtām no cilvēkiem, kuri centīsies iegūt ne tikai naudu, bet arī enerģiju. Astrologi iesaka distancēties no šādām personībām un būt izvēlīgākam attiecībās.

Skorpions

Vasara Skorpioniem parādīs, kurš patiešām ir cīņu biedrs un draugs, un kurš ir nejaušs ceļa biedrs. Tas ļaus izvairīties no lielām problēmām nākotnē.

Strēlnieks

Strēlnieka zīmē dzimušie var būt mierīgi, vasara viņiem izvērtīsies pozitīva. Notikumi iepriecinās, finansiāli veiksies, radi un draugi kļūs par uzticamu atbalstu.

Mežāzis

Mežāžiem vasara šogad ir mājsaimniecības darbu periods. Iespējams, zīmes pārstāvji sāks remontu vai nolems beidzot uzņemties kādu sen pamestu vasarnīcu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram vasara izvērtīsies drīzāk mierīga, nevis notikumiem bagāta. Notikumi turpināsies kā parasti, taču dažas pagātnes problēmas var atgādināt par sevi.

Zivis

Vasara Zivīm būs labvēlīga, taču tām rūpīgi jāizvērtē citi, nepieļaujot mēģinājumus ar viņiem manipulēt vai kritizēt.

Lasi vēl: Neticami veiksme un finansiāli panākumi. Astrologi nosaukuši trīs zodiaka zīmes, kurām jūnijā gaida baltā dzīves svītra

Leave a Comment