Un atcerieties, bez agresijas. Sitiet un smaidiet: 4 zodiaka zīmes, kurām ir nosliece uz pēkšņiem dusmu uzliesmojumiem

Ir Zodiaka zīmes, kas nav tendētas uz konfliktiem un atklātām sadursmēm, piemēram, Zivis un Vēzis nesaskarsies, un Svari demonstrēs likumpārkāpēja sodīšanas stratēģijas brīnumus. Ne katram izdodas savaldīties, nepakļaujoties provokācijām. Mēs runāsim par 4 pazīmēm, kuru agresija ir destruktīva pat viņiem pašiem.

Vērsis – akls niknums

To, ka labsirdīgais Vērsis prot dusmoties un satrakoties, zina tikai viņa tuvie cilvēki vai tie, kuriem nav paveicies nodarīt pāri spītīgajiem. Viņa agresija ir pēkšņs uzbrukums, viņš tevi pārsteidz ar laipna cilvēka tūlītēju pārtapšanu par bezprincipu un nežēlīgu cilvēku.

Vērsis nevar izturēt netaisnību, iejaukšanos savā īpašumā, viltus, apvainojumus – tas viss var izraisīt konfliktu. Dusmu lēkmē Vērsis pārveidojas: šķiet, ka tie kļūst lielāki, var nosarkt un skaļi runāt.

Mežāzis – Atbrīvojieties

Mežāzis ir uzticīga, nedaudz noslēgta un garlaicīgi godīga un principiāla zīme. Viņš dzīvo pēc saviem noteikumiem, balstoties uz ieradumiem un tradīcijām. Ļoti augsti morāli uzskati par dzīvi bieži nesakrīt ar realitāti – Mežāzis nekad nepaies garām, ja redzēs, ka tie aizskar vājos vai rīkojas negodīgi.

Šī zodiaka zīme neuzbrūk pirmā, taču, ja ir pamatīgas problēmas ar viņa pārstāvi, tad pietiek ar nelielu attaisnojumu, lai viņš uzliesmotu un izrunātu vārdus, kurus vēlāk nožēlos. Lūgt piedošanu Mežāzim ir pat grūtāk nekā atturēties, tāpēc nereti nejauši konflikti kļūst par iemeslu ilgstošai šķirtībai.

Lasi vēl: Kāpēc jūs nevarat aizskart 3 zodiaka zīmes: Bet tāpēc, ka pats Visums ir viņu pusē

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment