Uz Salu tilta puišeļi apmētā ar akmeņiem garāmbraucošas mašīnas

Foto: skaties.lv

Policijā saņemts ziņojums, ka trīs jaunieši no Salu tilta apmētājot garāmbraucošas mašīnas. Vismaz vienam transportlīdzeklim, autobusam, jau bija izsists stikls. Uz notikuma vietu devās vien no tuvumā esošajām patruļām. Likumsargi ieradās pēc sešām minūtēm, taču huligāni jau bija paspējuši aizmukt.

Šo notikumu redzēja teju visi Lucavsalā esošie pilsētnieki, ar kuru palīdzību policija devās pa pēdām jauniešiem. Drīz vien likumsargs atskārtis, kā tad trijotnei tik veikli bija izdevies tik ātri tikt prom no notikuma vietas. Viņi bija devušies pa īsāko ceļu – pāri Bieķengrāvim pa ledu.

Lāsma Zemene, RPP pārstāve

Viņi pamanīja arī pašus policistus, sabijās un metās bēgt. Bēgšanas laikā viņi uzskrēja uz ūdenstilpnes ledus, tomēr šis te policists saprata, to ka diez vai ledus izturēs viņa svaru, tāpēc viņš palika turpat krastā.

Policists, rūpējoties par bērnu drošību, centās pierunāt viņus kāpt nost no ledus. Likumsargs sazinājās ar savu pārinieku, apdomādams doties viņiem pakaļ pāri ledum, taču pārinieks viņu atrunāja. Pārinieks ar policijas mašīnu pārtvēra akmeņu mētātājus otrā krastā

Otram likumsargam pēc īsa sprinta izdevies panākt bēgošos jaunekļus. Nonākot Mūkusalas ielā, atklājas, ka mūkošie jaunekļi ir pavisam mazi puišeļi. Datu pārbaudes laikā tika noskaidrots, ka šie te pārkāpēji ir tikai 10 un 11 gadus veci. Pēc Valsts policijas lūguma viņi tika nogādāti tuvākajā Valsts policijas iecirknī. Vienlaikus arī tika informēti šo zēnu vecāki, kuri arī savu ceļu turpināja uz Valsts policiju.

Visticamāk, bērnu izklaide iecirtīs pamatīgu plaisu viņu vecāku kabatās, jo likumsargi uzskata, ka autobusa logs nav vienīgais puišeļu šī vakara veikums.

Avots: skaties.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment