Vai “Saimnieks meklē sievu” efektīgā līgava Jeļena šovā tikusi, jo Ilmāram viņu izvēlēties “piespieduši” producenti?

FOTO: VLADISLAVS PROŠKINS , F64

Nu jau sācies šovs “Saimnieks meklē sievu” un skatītāju starpā radušās jau pirmās domstarpības. Par lielāko sensāciju kļuvusi Ilmāra līgaviņa Jeļena, par kuru skatītāju domas dalās – daļa uzskata, ka Jeļenu saimnieks izvēlējies viņas efektīgā izskata dēļ, taču otrai daļai ir viedoklis, ka producenti Ilmāram piespieduši izvēlēties daiļavu.

Lai noskaidrotu, kā tur īsti ir, Skaties.lv devās uzzināt paša Ilmāra viedokli par notiekošajām diskusijām. Saimnieks ir atklāts un neslēpj, kāpēc izdarīta šāda izvēle:

 

“Ja tā pavisam tieši un konkrēti, Jeļena manā pieciniekā ir šova pēc.”

 

Izrādās, ka Ilmārs pieņēmis pats šādu lēmumu. Viņš ir saņēmis visvairāk vēstuļu no sievietēm, kas vēlētos ar saimnieku iepazīties, taču viņš atzīst, ka uzreiz sirdī iekritušas divas, kuras vēlējies iepazīt tuvāk. Kopumā nācās izvēlēties favorītu piecinieku, tāpēc atlikušās trīs Ilmārs izvēlējies pēc principa, lai šova filmēšanas laikā būtu sievietes ar interesantām personībām un viņa lauku sētā neietu garlaicīgi.

Saimnieks Ilmārs neslēpj, ka “pielasīja” pārējās trīs daiļavas ar domu, ka varbūt iepatiksies kāda personība, kā arī ņēma vērā to, ka “Saimnieks meklē sievu” ir un paliek šovs, tāpēc līgavas jāpiemeklē tā, lai būtu interesanti arī skatītājiem. Viņš nevēlējās šova skatītāju acīs izskatīties kā garlaicīgs saimnieks, tāpēc viena no izvēlētajām sievietēm ir Jeļena, ar kuru noteikti nebūs garlaicīgi.

 

Nākošajā lappusē uzzini, vai Ilmāra mērķi šovā ir nopietni

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment