Veiksmes horoskops visām zodiaka zīmēm 2022. gada vasarai un rudenim

 

JAUNAVA

Šovasar un rudenī biznesā vai darba kolektīvā veiksme būs pamanāmāka kā jebkad – Jaunavas nemitīgi celsies pa rangu un sasniegs vēl neredzētus augstumus. Naudas balvas, dažādi stimuli, balvas – tas viss sagaida Jaunavu 2022. gada otrajā pusē. Galvenais ir mēģināt uzvesties pareizi – izvairīties no liekiem konfliktiem un tenkām, pat nedomāt par menedžmenta apspriešanu aiz muguras. Aktīvi piedalieties kopsapulcēs, diskusijās, forumos – kopumā nevilcinieties pievērst sev uzmanību. Un pats galvenais – esi pārliecināts par savām spējām, un tev veiksies, priekšā ir ilgs uzvaru un karjeras izaugsmes laiks.

SVARI

Kopumā Tīģeris ir neuzticīgs šī zvaigznāja pārstāvjiem – viņš pastāvīgi sagaida no viņiem dažādus negaidītus lēmumus un spītīgu pretestību. Panākumu atslēga ir parādīt savu pozitīvo attieksmi – beidzot sāc risināt vecās problēmas, sakārto savu personīgo dzīvi. Regulāra saziņa ar mīļajiem palīdzēs iegūt nepieciešamo dzīves pieredzi. Centieties nekavēties ar aktuālāko jautājumu risināšanu – visas problēmas jārisina, tiklīdz tās rodas. Un vispār – izveido ieradumu uzturēt labas attiecības ar Tīģera zīmes pārstāvjiem. Līdz šī gada beigām jūs jutīsiet zināmu nogurumu, taču tieši šajā laikā zvaigznes dos jums iespēju atpūsties un pavadīt dažas dienas, nedomājot par aktualitātēm – tas jums ir liels panākums.

SKORPIONS

Skorpiona ambīcijas šī gada otrajā pusē būs pilnībā apmierinātas – šīs zodiaka zīmes pārstāvji varēs pilnvērtīgi demonstrēt savus talantus citiem. Būs reāla iespēja sevi realizēt radošumā – tas noteikti nesīs veiksmi un gandarījumu gan morālu, gan materiālu. Nebaidieties likt likmes un spēlēt azartspēles, jo pārmērīga piesardzība var novērst Fortūnu. Atdodiet visu savu tuvinieku labā, tad Tīģeris novērtēs jūsu apņemšanos un atbalstīs. Labas ziņas Skorpioni saņems līdz pašām gada beigām, un Skorpiona galvenais uzdevums nav būt iedomīgam, nelepoties, bet gan pieņemt visas dāvanas ar raksturīgu pateicību.

STRĒLNIEKS

2022. gada vasarā un rudenī zvaigznes iesaka Strēlniekam pievērsties nevis karjerai, bet personīgās laimes veidošanai. Pat tad, ja finanšu lietas kādā brīdī sāk buksēt, nevajag tām aizķerties – mēģini novērtēt to, ko liktenis tev ir devis mīlestībā un ģimenes dzīvē. Tie Strēlnieki, kuri vēl nav satikuši savu dvēseles palīgu, var paļauties uz pazīšanos un patiesu mīlestību. Tie, kas nodarbosies ar seniem ar ģimeni saistītiem jautājumiem, veiksmīgi izpildīs visus savus plānus un beidzot iegūs brīvību. Tiem Strēlniekiem, kuri tiecas pēc nevaldāmas jautrības, jābūt uzmanīgiem – apšaubāmu prieku dēļ nevajadzētu apdraudēt savu veselību. Kopumā Tīģera gads būs labvēlīgs tiem Strēlniekiem, kuriem izdosies saglabāt sirdsmieru jebkuros apstākļos, šiem cilvēkiem veiksies ne tikai personīgajā dzīvē, bet arī darbā vai biznesā.

MEŽĀZIS

Mežāža maciņā vasarā vai rudenī būs ļoti, ļoti solīds daudzums, no kura varēsi atbrīvoties pēc saviem ieskatiem. Ja nolemjat ieguldīt naudu biznesā vai vērtspapīros, 2022. gada otrā puse jums atnesīs daudz patīkamu pārdzīvojumu, dzīve kļūs labāka un ieies ziedu laikos. Vienkārši neaizmirstiet par nākotni – atlieciet nopelnītos līdzekļus turpmākām investīcijām un uzkrājumiem. Padomā par karjeras izaugsmi, stiprinot savus papildu ienākumus, nepamet pamatdarbu. Līdz septembrim veiksme var vājināties, taču šis periods ir īslaicīgs un ātri beigsies. Visā 2022. gadā  Fortūna ir vislabvēlīgākā Mežāža finansistiem, uzņēmējiem, kā arī juristiem un policistiem.

ŪDENSVĪRS

Tieši tam patiešām veiksies 2022. gada otrajā pusē, tātad Ūdensvīram, jo ​​tieši viņš ar minimāliem ieguldījumiem varēs sakārtot visas savas lietas. Viss, ko zvaigznes prasa no šī zvaigznāja pārstāvjiem, ir būt radošiem un uzvesties mierīgi, izvairoties no konfliktiem un skandāliem. Problēmas Ūdensvīra personīgajā dzīvē atrisināsies mierīgi, un visas puses būs apmierinātas ar pieņemtajiem lēmumiem. Radi un draugi palīdzēs atrisināt finansiālās problēmas. Radošums Ūdensvīram būs labs ienākumu avots, vienlaikus dodot jaunu impulsu karjeras izaugsmei. Ūdensvīrs spēj mainīt savu dzīvi uz labo pusi, ja nepretojas pārmaiņām un adekvāti saskaras ar jaunām grūtībām.

ZIVIS

Zivīm būs jāatceras un jāpamato katrs lēmums – Tīģerim it visā patīk kārtība, un tāpēc Zivīm tās prasībām būtu neapšaubāmi jāpakļaujas. 2022. gada beigās, iespējams, jums būs jāaizpilda atskaite par paveikto, tāpēc sagatavojieties šim notikumam jau iepriekš. Vasarā un rudenī centies vairāk komunicēt ar draugiem – viņi var dalīties ar tevi savā veiksmē. Nemēģiniet zaudēt drosmi, ja jūtat, ka Fortūnas lēdija pēkšņi ir novērsusies no jums, neuztraucieties, tā ir īslaicīga un īslaicīga parādība. Turpiniet sevi pilnveidot – labas personiskās īpašības piesaistīs jums īstos cilvēkus. Pēdējie vasaras mēneši būs ļoti veiksmīgi, un Zivis varēs atpūsties no aktuālām lietām, radu un draugu lokā.

Lasi vēl: Horoskops nedēļai no 2022. gada 27. jūnija līdz 3. jūlijam visām Zodiaka zīmēm no Vasilisas Volodinas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment