VIDEO APKOPOJUMS: “Melnā otrdiena” – daudz avāriju uz galvaspilsētas un reģionu ceļiem –

Autovadītājiem šī ir bijusi saspringta diena. Sociālajā vietnē Facebook atrodami neskaitāmi video ar dažāda veida transportlīdzekļu sadursmēm, avārijām un neveiksmīgu izvairīšanos no grāvjiem. 

“DTP_Latvia” Facebook lapā ir ievietoti daudzi aculiecinieku video kadri un foto no notikumu vietām. Šodien avārijas notikušas Rīgā Mežciema ielā, Dzelzavas ielā un citur, kā arī Madonā, Poģos, Salaspils, Baldones, Saldus un Jelgavas rajonos.

Sadursme netālu no Poķiem.

Sadursme uz Ilūkstes ielas, pirms Dzelzavas ielas krustojuma.

No Smiltenes apļa uz Silvas pusi.

Sadursme Rīgā, Mežciema ielā.

Jau no rīta sinoptiķi brīdinājuši par apledojumu, kas apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem. Braukšanas apstākļi ir jāuzlabo, tāpēc iesaistījās 118 “Latvijas autoceļu uzturētāja” ziemas dienesta tehnikas vienības. Arī sniega tīrītājs nenoturējās uz ceļa, pildot savus darbus.

Baltezers – Ādaži

Ulbrokas un Dzelzavas ielas krustojums

Sadursme Mazā kalna ielā

“Latvijas Valsts ceļi” aicina autovadītājus būt piesardzīgiem, izvēloties laikapstākļiem piemērotas riepas, ātrumu un distanci, lai nepieciešamības gadījumā varētu avārijas situāciju padarīt saudzīgāku. Jāņem vērā, ka ziemas laikā ceļa stāvoklis var krasi mainīties.

Sadursme Madonā, Gaujas un Kalna ielas krustojumā.

Sadursme P89 no Baldones uz Vecumniekiem.

Avots: la.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment