12 dzīvnieku gari, kas nosaka tavu raksturu. Vienkārši pārbaudiet datumu!

 

Mūsu dzimšanas datums nosaka dzīvi. Tas nav nekas jauns. Bet izrādās, ka līdztekus visiem zināmam zodiaka horoskopam ir arī indiāņu. Indiāņi uzskatīja, ka katram cilvēkam dzīvē ir noteikts dzīvnieks, kas viņam piešķir pārdabisku spēku.

Jūs varat noteikt savu dzīvnieku pēc dzimšanas datuma. Redaktori pastāstīs par 12 indiāņu horoskopa dzīvniekiem un to, kā tie ietekmē cilvēka raksturu.

Totēma dzīvnieks pēc dzimšanas datuma



Ūdrs (20.01–18.02)

Cilvēki, kurus pa dzīvi pavada ūdrs, ir ļoti pacietīgi, neatlaidīgi un disciplinēti. Viņu talanti vienmēr tiek apvienoti ar ambīcijām, un viņi ir centīgi darbinieki. Viņi necieš necieņu un ļoti viltīgus cilvēkus, jo viņi paši ir ļoti lojāli.

Veiksmīgā diena ir otrdiena, bet skaits ir 19. Laimīgā krāsa ir violeta, tāpēc ir svarīgi to pievienot interjeram un savai garderobei.

 

 

Vilks (19.02–20.03)

Šīs personības ir ļoti neatkarīgas un mīl būt vienas, lai arī pašas ir brīnišķīgi ģimenes cilvēki. Viņiem vienkārši nepieciešama personīga telpa domām. Viņi ir godīgi un dāsni. Viņi vienmēr tiecas pēc panākumiem, bet neizmanto trikus un krāpšanos. Citos cilvēkos arī necieš augstprātību un krāpšanu.

Lasi arī: Ķirurgs no Ginesa rekordu grāmatas pastāstīja, ko nepieciešams ēst, lai dzīvotu ilgi un nomirtu miegā

Ceturtdiena tiek uzskatīta par veiksmīgu dienu, un laimīgais skaitlis ir 3. Sarkanā krāsa nes veiksmi.

 

 

 

Piekūns (21.03.-19.04)

Cilvēkiem, kurus dzīvē pavada piekūna gars, galvenās rakstura iezīmes ir apņēmība, gribasspēks un asprātība. Viņu prāts ir dzīvīgs ir aizraujošs. Viņi ir ļoti strādīgi un enerģiski. Viņiem ir viegli veikt vairākas lietas vienlaikus un turklāt viņi visas šīs lietas noved līdz galam. Viņi ienīst lēnus un slinkus cilvēkus.

Laimīgais skaitlis viņiem ir 21, bet laimīgā diena ir piektdiena. Melna krāsa nes veiksmi.

 

 

Bebrs (20.04-20.05)

Bebru aizbildnībā esošie cilvēki ir maigi, draudzīgi un labvēlīgi. Viņi mīl siltas tikšanās un augstu vērtē saziņu ar mīļajiem. Viņi prot just līdzi un nesavtīgi palīdzēt. Viņi ienīst rupjus cilvēkus un tos, kuri ir atkarīgi no virtuālās pasaules, jo viņi augstu vērtē dzīvu saziņu. Starp viņiem intraverti cilvēki ir reti sastopami.

Pirmdiena viņiem ir labvēlīga diena, un veiksmi nes skaitlis 18. Laimīgā krāsa ir pelēka.

 

Lasi arī: Kā tagad izskatās zēns, kurš piedzima ar sirds formas dzimumzīmi uz pieres

 

Briedis (21.05-20.06)

Galvenās iezīmes: enerģija, mobilitāte un modrība. Tie ir ļoti riskanti cilvēki. Viņi ir izlēmīgi un drosmīgi. Bieži sasniedz lielus sasniegumus karjerā, jo viņi ir pieraduši rīkoties ātri. Nedaudz karstasinīgi. Skaudīgi un nicinoši cilvēki, kā arī melīgi cilvēki neatradīs ar viņiem kopīgu valodu.

Otrdiena ir viņu priecīgā diena, un skaitlis 11 ir laimīgais. Veiksmi piesaista baltā krāsa.

 

 

Dzenis (21.06.–21.07)

Cilvēki, kurus dzenis vada dzīvē, ir ļoti pārdomāti un ar labu intuīciju. Viņiem ir izcilas analītiskās prasmes un viņi ir labi psihologi. Šie cilvēki ir ļoti mērķtiecīgi un spītīgi, kas dažreiz spēlē pret viņiem. Viņiem patīk atrasties uzmanības centrā, bet tajā pašā laikā viņi nekad neielaiž nepiederošos viņu iekšējā pasaulē. Viņi neatzīst necieņu pret savu personu un melus.

Laimīga diena ir svētdiena. Veiksmi nes skaitlis 29. Ir vērts pievērst uzmanību bordo krāsai un visām sarkanām nokrāsām.

 

 

Lasis (22.07.-21.08)

Cilvēki, kas dzimuši šajā periodā, vienmēr iet līdzi laikam un tiem ir smalka gaume. Viņi ir radoši, gudri un viltīgi. Viņi var sasniegt lielus augstumus biznesā un politikā, jo viņi viegli atrod valodu ar citiem cilvēkiem un spēj ietekmēt viņu domas. Viņiem nepatīk, ka visur tiek ieviesta kārtība, kā arī viņus neinteresē pasaulīgās problēmas.

Labvēlīga diena ir piektdiena, un skaitlis 6 nes veiksmi. Lai piesaistītu laimi, jums ir nepieciešams sevi apkārt ieviest tirkīza krāsu.

 

Lasi arī: Kamēr es 5 gadus dzīvoju un strādāju Eiropā – manam vīram parādījās jauna ģimene

 

Lācis (22.08-21.09)

Starp šo cilvēku stiprajām pusēm var izdalīt tiešumu un drosmi. Viņi ir kaislīgi, nežēlīgi un ļoti lepni. Viņi smagi strādā, bet pēc tam ir ļoti slinki. Vidusceļa nav. Diezgan izvēlīgi un prasīgi attiecībā pret citiem.

Liktenīgus lēmumus vislabāk pieņemt pirmdienās. Veiksmes skaitlis ir 23. Laimīgā krāsa ir oranža.

 

Krauklis (22.09.–22.10)

Krauklis apveltīja šos cilvēkus ar asu prātu, humora izjūtu un neatlaidību. Viņi ir ļoti godīgi un lieliski saprot citus. Viņi ir pietiekami dāsni, bet ne izšķērdīgi. Viņi vienmēr cenšas nopelnīt vairāk. Viņi neatradīs kopīgu valodu ar cilvēkiem, kuriem patīk drāma un ir sīkumaini. Tāpat viņi ienīst, kad pret viņiem izvirza augstas prasības.

Vislabvēlīgākā diena ir sestdiena. Veiksmes skaitlis ir 14. Vispiemērotākā krāsa ir zila un visas tās nokrāsas.

 

Lasi arī: Ķirurgs no Ginesa rekordu grāmatas pastāstīja, ko nepieciešams ēst, lai dzīvotu ilgi un nomirtu miegā

 

Čūska (23.10–22.11)

Gudrība, izlēmība un aizrautība ir tas, ar ko čūska apvelta cilvēkus, kuri dzimuši tās aizbildnībā. Katrs viņu solis ir ļoti pārdomāts, lai arī šķiet, ka viņi rīkojas ļoti ātri. Viņi ir diezgan mobili un viegli pielāgojas jauniem apstākļiem. Viņi ienīst pielīdējus un rupjus cilvēkus.

Laba diena jauniem sasniegumiem ir trešdiena, un veiksmes skaitlis ir 9. Vispiemērotākā krāsa ir zaļa.

 

 

Pūce (23.11-21.12)

Pūces ir ļoti noslēpumainas, un tās ir ļoti burvīgas. Šie cilvēki ir ambiciozi un izturīgi. Vienmēr daudz domā, pirms pieņem svarīgu lēmumu. Diezgan lēns. Viņi ienīst tenkas un nekad neiesaistās nevienā intrigā. Ļoti ekonomiski un taupīgi.

Veiksmes krāsa ir brūna. Labvēlīgā diena ir piektdiena, un laimīgais skaitlis ir 17.

 

Lasi arī: Divi ēdieni, kas bija raksturīgi 70 un 80 tajos gados, bet tie tagad vairs nav tik gardi

 

Zoss (22.12-19.01)

Šie cilvēki ir pārdomāti, maigi un mierīgi pēc dabas. Lieliski ģimenes cilvēki. Viņiem ir augstas intelektuālās spējas. Viņi ir draudzīgi, bet parasti reti ir atvērti cilvēkiem, un viņu labākie draugi ir radinieki. Viņi necieš rupjus un slinkus cilvēkus.

Laimīga diena ir svētdiena. Skaitlis 12 nes veiksmi, bet vispiemērotākā krāsa ir dzeltena.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment