Kamēr es 5 gadus dzīvoju un strādāju Eiropā – manam vīram parādījās jauna ģimene

Ilustratīvs attēls. Stāstā minētā sieviete nav šajā bildē

Bija pienākusi diena, lai atgrieztos mājās 

Ar kādu prieku Tatjana atgriezās mājās! Viņa veda daudz dāvanu. Lai tās iegādātos, viņa atteicās no visa. Un lūk, Tatjana beidzot bija dzimtenē. Bet nez kāpēc neviens neieradās viņu sagaidīt…

Es gribu pastāstīt reālu stāstu kā piemēru lasītājām, kuras ir gatavas ziedot sevi ģimenes labklājības labā.

Tatjana devās strādāt uz saulaino Itāliju. Patiesībā viņai nekas cits neatlika, jo naudas vienmēr trūka. Tatjana domāja, ka nostrādās gadu un atgriezīsies mājās. Šajā laikā viņa sakrās naudu. Bērni ir izauguši; drīz visticamāk būs jārīko viņu kāzas. Tatjanai bija dēls un meita. Bija vīrs. Protams, viņš strādāja, bet naudas vienmēr nebija pietiekami.

Sākās darbs Itālijā. Tatjana pieskatīja kādu vecmāmiņu. Darbs prasīja nemitīgu pacietību. Vecmāmiņa bija diezgan kaprīza būtne. Tomēr viņai bija jāiztur viss, jo mīļotā ģimene viņu gaidīja mājās. Bija nepieciešams izturēt. Un tā Tatjana cieta un strādāja.

Tad sieviete uzzināja, ka tuvējā veikalā nepieciešama apkopēja. Veikals bija jātīra naktīs. Tas Tatjanai lieliski derēja. Un tā viņa iekārtojās arī šajā darbā.

Tā pagāja diena pēc dienas. Dienā Tatjana bija kopā ar vecmāmiņu, bet naktīs devās uz veikalu. Viņai izdevās pagulēt apmēram 4 stundas. Sieviete mierināja sevi ar domu, ka viņa palīdz mīļotajai ģimenei.

Pagāja gads. Tatjana vēlējās atgriezties mājās, bet viņa runāja ar vīru pa tālruni, un viņš skaidri pateica, ka sievietei vēl jāpaliek Itālijā kādu laiku. Galu galā ģimenei nepietiek naudas. Turklāt dēlam parādījās meitene. Iespējams, ka viņš drīz nolems apprecēties, bet kāzām naudas nebija.

Lasi arī: Burvīgi piecīši: kā dzīvo slavenā Artamkinu ģimene pēc 12 gadiem

Pēc sarunas ar vīru Tatjana palika vēl vienu gadu Itālijā, un pēc tam vēl vienu gadu. Kopumā viņa 5 gadus uzturējās Itālijā. Ar vīru, dēlu un meitu sarunājās caur Skype. Viņi pastāstīja Tatjanai visus jaunumus. Sieviete regulāri sūtīja naudu uz mājām, lai viņas radiniekiem nekā netrūktu.

Bija pienākusi diena, lai atgrieztos mājās. Ar kādu prieku Tatjana atgriezās mājās! Viņa veda daudz dāvanu. Lai tās iegādātos, viņa atteicās no visa.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment