Burvīgi piecīši: kā dzīvo slavenā Artamkinu ģimene pēc 12 gadiem

Brīnišķīga ģimene!

Pirms 12 gadiem Artamkinu ģimenē piedzima uzreiz 5 bērni. Dmitrijs un Varvara ārprātīgi vēlējās bērniņu, bet, kad viņi uzzināja, ka viņi gaida 5 meitas vienlaikus, viņi bija šokēti, lai neteiktu vairāk.

Šāda grūtniecība vienmēr ir milzīgs risks, tāpēc ārsti ieteica pārim veikt “daļēju” abortu. Šīs procedūras mērķis ir palielināt atlikušo bērnu izdzīvošanas iespējas.

Tā kā pāris bija ticīgi cilvēki, viņi nevarēja spert šādu soli. Krievijā speciālisti atteicās vai drīzāk baidījās palīdzēt sievietei dzemdēt bērnus (tā ir liela atbildība), tāpēc ģimene vērsās pie plašsaziņas līdzekļiem, cerot, ka laipni cilvēki viņiem palīdzēs.

Par laimi, diezgan īsā laikā tika savākta nepieciešamā summa, un pāris devās uz Londonu, kur vienā no labākajām pilsētas slimnīcām ārsti palīdzēja mazuļiem piedzimt sveikiem un veseliem.

Brīnišķīgie bērni sajūsmināja visu medicīnas personālu. Vienkārši paskatieties uz viņiem! Varvara un Dmitrijs bija septītajās debesīs.

Atzīmēsim, ka nākamie laulātie satikās jau skolā, un pēc skolas beigšanas nolēma apprecēties. Pāra pirmais bērns saslima un neizdzīvoja, un pēc tam jaunā sieviete bija spiesta iziet ilgu un sāpīgu hormonu terapijas kursu. Tieši tas bija iemesls, kāpēc viņa palika stāvoklī uzreiz ar pieciem bērniem.

Tagad laimīga ģimene dzīvo četristabu dzīvoklī, kuru viņiem piešķīra pilsētas pašpārvalde. Daudzbērnu mamma, protams, aizgāja no darba, lai rūpētos par meitenēm. Viņām jau ir 12 gadu. Viņas labi mācās skolā un iepriecina savus vecākus.

Patiešām brīnišķīga ģimene!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment