18 gadīgs suns izrokas no kapa; saimnieki apglabā mīluli, jo domā, ka tas devies uz labākiem medību laukiem

Foto: Irina Mudrova / Instagram

Ziņu portāls “Daily Mail” ziņo par kādu neparastu atgadījumu Krievijā – suns, kuru saimnieki apraka, jo domāja, ka viņš ir miris, bija dzīvs un izrakās no kapa.

Apbrīnojamo suni sauc Diks. Viņam jau ir 18 gadi, un suns visā mūža garumā ir piedzīvojis vairākas nelaimes. Krievijas dzīvnieku patversmes darbiniece sociālajā tīklā Instagram rakstīja par dažām Dika nelaimēm. Divi no suņa saimniekiem esot miruši, viņam ir uzbraukusi automašīna un Diks arī vairākas reizes mēdzis aizklīst prom un nenākt atpakaļ mājās.

18 gadīgā suņa dzīvē ir bijuši daudzi pārdzīvojumi, taču viņš nav gatavs padoties. Patversmes darbiniece no visas sirds cer, ka šis bija pēdējais dzīves pārbaudījums, ko suņukam nācies pārciest.

Saimnieki, kas apraka suni, stāstīja, ka pastaigas laikā Dikam palicis ļoti slikti, viņš sācis trīcēt un pēc tam pavisam beidzis kustēties. Domājuši, ka suns ir devies uz labākiem medību laukiem, saimnieki ielika mīluli maisā un apraka.

Pēc kāda laika Diks izkļuva no maisa un izrāpās ārā, jo saimnieki nebija uzbēruši zemi pārāk biezā slānī.

Portāls Apollo raksta, ka Dzīvnieku patversmes darbiniece savā sociālajā tīklā “Instagram” profilā raksta:

“Saprotu, ka šis notikums raisīs emociju vētru, bet nevajag nosodīt. Diks ir ļoti dārgs saviem saimniekiem. Kas notika, tas notika. Kad saimnieki un suns satikās, bija arī asaras!”

 

Avots: apollo.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment