Aizkaitinājums, dusmas, niknums, sasprindzinājums… Kurai no 12 Zodiaka zīmēm dāvināt šo “pušķi”?

Mums visiem ir brīži, kad pārņem mūsu kairinājuma un dusmu sajūtas. Tas ir normāli, tas ir cilvēciski. Bet kas tur interesanti. Atkarībā no astroloģiskās zīmes šie “ilkņi” var būt biežāki vai, gluži pretēji, ļoti reti.

Mēs piedāvājam jums 12 Zodiaka astroloģisko zīmju rangu augošā secībā pēc “viņu samaitātības pakāpes”. No visjaukākā līdz neglītākajam. Kur jūs atrodaties šajā reitingā?

PIRMĀ vieta – Ūdensvīrs

Tu neesi tāds, kas ķircinātu citus un meklētu nepatikšanas. Un tas ir labi. Taču uzmanies no tiem, kas mēģina uz tevi attiecināt savu nelietību, jo viņi riskē pamodināt tevī spēcīgu viesuli.

OTRĀ vieta – Jaunava

Jums nepatīk, ka apkārtējie, vairāk vai mazāk attālināti, iejaucas jūsu personīgajā dzīvē. Neskatoties uz jūsu mierīgumu un labvēlību, ja kāds mēģinās jūs uzaicināt ciemos bez ielūguma, jūs zināsiet – Kā padarīt savu neapmierinātību saprotamu un atklāt savu slēpto pusi, ko jūs tik labi slēpjat.

TREŠĀ vieta – Svari

Jūs esat miera un harmonijas vēstnieks. Draudzīgs un sirsnīgs, jūs varat novērtēt daudzus cilvēkus ar ļoti atšķirīgu raksturu. Bet, tiklīdz jūsu sirdsmiers ir apdraudēts, jūs kļūstat aizsargājošs. Un šeit jūsu dusmas var saasināties līdz robežai.

CETURTĀ vieta – Strēlnieks

Jūs esat savas spēles meistars. Neskatoties uz jūsu žēlastību, jūs spējat cīnīties par nederīgām lietām, kas jums ir tuvas. Un tavas dusmas var kļūt kā arēna – iespaidīgas. Tomēr jūs neturat ļaunu prātu un vienmēr būsiet gatavs piedot un doties tālāk.

PIEKTĀ vieta – Vērsis

Mazliet “saspringts”, tu ar galvu meties uz provokācijām un nevēlies, lai kāds tev dod padomu. Ar spītīgu raksturu jūs esat tāds tips, kas uzkrīt, tiklīdz jūs neciena. Bez formālas atvainošanās jūs pat nevarat virzīties tālāk.

Lasi vēl: Nosauktas četras zodiaka zīmes, kuru pārstāvji vasarā noslīks kaislību okeānā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment