Aizkaitinājums, dusmas, niknums, sasprindzinājums… Kurai no 12 Zodiaka zīmēm dāvināt šo “pušķi”?

 

SESTĀ vieta – Auns

Jūsu korupcijas līmenis sāk pārsniegt vidējo. Kad “sinepes nokļūst degunā”, jūs pilnībā zaudējat kontroli un varat būt ļoti vardarbīgs. Kad jūs atgriežaties mierā, jūs jūtaties vainīgs pēc tam, kad jūsu vārdi vai rīcība ir aizgājusi pārāk tālu.

SEPTĪTĀ vieta – Lauva

Tu uzvedies kā karalis. Jums patīk dot pavēles un vienmēr gaidāt, ka citi jums paklausīs bez nosacījumiem ar aizvērtām acīm. Tirāns – jūs pārāk bieži uzspiežat savu rīcību. Un jūsu raudāšana parasti neliecina par labu.

ASTOTĀ vieta – Dvīņi

Ar maigu raksturu jūs esat maigs pret saviem draugiem un ģimeni, ar visiem tiem, kas jums ir tik dārgi. No otras puses, pie mazākā īgnuma tu atmasko savu tumšo pusi un kļūsti nepanesams, neizturams un ar lieliem dusmu uzplūdiem.

DEVITĀ vieta – Mežāzis

Patiesībā jūs esat ļoti lepns cilvēks. Un tavam ego nepatīk, ka tevi izaicina. Kad jūtat, ka jūsu pašcieņa ir ievainota, jūsu vienīgā reakcija būs ļaunprātība un uzbrukumi. Tu mēdz viegli kādam nodarīt pāri, domājot, ka tas tev būs šķērslis.

DESMITĀ vieta – Zivis

Jūs esat neprognozējams un jums ir īpaši nestabils raksturs. Šī zīme ir ļoti aizvainota, nekad nav apmierināta. Bet tikai sīkums var jūs ļoti aizvainot. Jūs esat spējīgs padarīt citu cilvēku dzīvi par elli.

VIENPADSIMITĀ vieta – Vēzis

Kad jūtaties kā mērķis, jūs nevilcinieties pārvērsties par savu ļauno dvīni, lai atriebtos. Patiešām, jūs pilnībā atgriežaties pie visiem tiem, kas ar jums sazinās. Jūs bieži biedējat cilvēkus ar savu virspusējo aukstumu.

DIVPADSMITĀ vieta – Skorpions

Reitinga beigās ir Skorpions. Jūs neapšaubāmi esat ļaunākā no visām zīmēm. Dažos gadījumos jūsu dusmām nav robežu.

Ikviens ap jums ļoti labi zina, ka jums ir jāturas malā, kad esat dusmīgs. Jūs esat spējīgs uz sliktāko, lai sasniegtu savus mērķus. Un vārda “atvainošanās” jūsu vārdu krājumā īsti nav.

 LASI VĒL: 3 zodiaka zīmes, kuras jūt sliktas ziņas, pirms tās notiek

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment