Ar slepeno kameru fermā notver kadrus, kuros izsalkušas cūkas redzamas ēdot cita citu

BRĪDINĀJUMS: 

Šajā rakstā ietverti biedējoši attēli un kadri ar ievainotu un mirušu dzīvnieku ķermeņiem.

 

Pārāk vājas, lai sevi aizstāvētu – šie šausminošie kadri parāda, kā cūkas ēd cita citu “augstas labklājības” fermā. Šo situāciju atklājuši dzīvnieku tiesību aktīvisti, pie notiekošā izmeklēšanas ķērusies klāt valdība un Red Tractor, pārtikas nodrošināšanas shēma, kas arī apturējusi fermas dalību. 

Kampaņas grupa “Meat The Victims” paziņoja, ka viņi jau nedēļām ilgi uzraudzīja cūkas pirms ieradās Makgukeinu brāļu fermā Beljamenā, Ziemeļīrijā.

Šokējošie attēli, kas ievietoti sociālajos medijos, parāda asiņainas cūkas mētājamies pa fermas grīdu. Citām cūkām redzami ievainojumi kājās, kuras citas cūkas aizgaldā jau košļājušas.

Slepeno izmeklēšanu vadīja pilna laika veģetāriešu aktīvists Tjūsdeja Gotisa, kura sacīja, ka šī pieredze ir bijusi sirdi plosoša.

FOTO: @casperhilt

 

Ziņu portālam Metro.co.uk. viņa sacīja:

 

“Vienā no cūkām bija caurums abās pusēs, viņa bija kanibālisma upuris. Pārējās viņu ēda, kamēr viņa vēl bija dzīva. Viņai pat nebija spēka kliegt. Viņa klusi smilkstēja un mēs varējām tikai noskatīties.”

 

Tjūsdejai pievienojās aktīvisti no visas pasaules, sākot ar Kanādu, Jaunzēlandi, Spāniju un Vāciju.

“Acīmredzot, klimata krīzes dēļ, daudzi no viņiem nelidoja. Viņi veica 27 stundu braucienus ar autobusiem un prāmjiem, lai aizsargātu planētu, cik vien spētu. Tik daudz viņi veltīja, lai ierastos uz šo pasākumu,” sacīja aktīviste.

 

FOTO: Liza Blomfagra
FOTO: Liza Blomfagra

Šķir otru lapu, lai skatītu VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment