Arī ZZS Barča prasa pārskaitīt balsis, un negrib ticēt, ka nav tikusi Saeimā; Šī kundze savulaik kļuva bēdīgi slavena ar šo izteicienu

Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) ir saņēmusi divu 13. Saeimas deputātu kandidātu – Aijas Barčas (ZZS) un Jāņa Klauža (ZZS) – iesniegumus ar lūgumu pārskaitīt par viņiem nodotās balsis parlamenta vēlēšanās, portālu “Delfi” informēja CVK Informācijas nodaļas vadītāja Kristīne Bērziņa.

Pārskaitīt saņemtos plusus un svītrojumus CVK lūgusi Zaļo un Zemnieku savienības deputātu kandidāte Kurzemes vēlēšanu apgabalā Aija Barča un Zaļo un Zemnieku savienības deputātu kandidāts Latgales vēlēšanu apgabalā Jānis Klaužs.

Lai izvērtētu saņemtos iesniegumus, otrdien, 16. oktobrī, pulksten 13 notiks CVK sēde.

Piedalīties sēdē uzaicināti arī Barča un Klaužs.

Jāatgādina, ka A. Barča ieguva neviennozīmīgi vērtējamu slavu, kad, būdama tobrīd visuvaldošās Zaļo un zemnieku savienības pārstāve, ir pateikusi, kā ar cirvi nocirtusi: sak, “tas nav uzņēmējs, kas nespēj samaksāt nodokli par savu darbinieku un tādējādi arī gādāt par viņa sociālo nodrošinājumu”.

Tādas verbālās izpausmes Barčas liekundzei gadījušās, runājot par Saeimas komisijā saņemto tiesībsarga Jura Jansona vēstuli, kurā teikts par nabadzības risku valstī. Barčasprāt, vēstulē nav nekā jauna un Saeimas komisijai līdz šim nezināma. Vēstule esot skaudra, tāpat kā situācija saistībā ar nabadzību Latvijā. Tā, lūk! Mēs te, uz Marsa, zinām, ka dzīve tur, Latvijā, ir skarba, bet neko negribam darīt, lai tā nebūtu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment