Ārsti: “No Andra smadzenēm palikusi vien putra.” Krāslavā jaunieši nosit 28 gadus vecu vīrieti

TV3 raidījums “Bez Tabu” ziņo par kādu atgadījumu Krāslavā, kur pie kafejnīcas “Todes” par nieka cigareti izcēlies kautiņš, kā rezultātā 24. jūlijā miris Andris Olehno. Kautiņā iesaistīties un aizdomās turamie par vīrieša noslepkavošanu joprojām atrodas uz brīvām kājām.

Andrim bija mīļotā Kristīna ar bērniem, par kuriem viņš uzņēmās rūpes, bet nu viņi ir palikuši bez gādīga un stipra pleca ģimenē, jo viņa dzīvība tika atņemta Krāslavas centrā pie vietējās kafejnīcas. Andris un pārējie 3 kautiņā iesaistītie vīrieši sastrīdējušies par nieka cigareti. Sitēji bijuši radinieki un no situētas ģimenes, kuru aizraušanās esot cīņas māksla.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Kas tad notika Andra pēdējā dzīves vakarā?

Andris, kuram bija 28 gadi, bija sajūsmināts par savu braucienu uz ārzemēm, kur varēs strādāt un pelnīt naudu, lai apgādātu topošo ģimeni, kas palikusi Latvijā. Lai atzīmētu savu braucienu prom no valsts, Andris kopā ar draugiem devies uz vietējo kafejnīcu “Todes”, kas atrodas Krāslavas centrā. Iemalkojis pāris alkoholiskos dzērienus, vīrietis nolēmis iziet ārā uzsmēķēt. “Bez Tabu” par notikušo situāciju stāsta Andra brālis Mārtiņš, kurš apgalvo, ka pie brāļa un viņa drauga pienākusi klāt kāda kompānija, kurā esot bijuši vairāki jaunieši. Tieši tad arī sācies strīds. Šis kautiņš nepalika nepamanīts, jo vairāki apmeklētāji, kas tobrīd atradušies kafejnīcā, konflikta brīdī izskrējuši ārā. Andris vēlējies tikt prom no karstā strīda, tāpēc devies tālāk. Saniknotā kompānija nav likusies mierā, tāpēc pie ziedu bodes “Kamēlija” viņi panākuši Andri un uzsākuši kautiņu.

Bojā gājušā tuvinieki raidījumam atklāj, ka neskaitāmus sitienus Andris esot saņēmis pa galvu, kā arī viņš esot triekts pret asfaltu. Brālis stāsta:

 

“Viņš pat neredzēja, ka viņam pieskrēja no aizmugures. Viņam nebija pat iespēju aizstāvēt sevi.”

 

Nākošajā lappusē lasi, kas noticis ar vardarbīgo jauniešu bariņu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment