Austrumu horoskops 2022. gada jūlijam: ko Zilais ūdens tīģeris ir sagatavojis ikvienam

 

Suns

Daži jautājumi būs aktuālāki nekā jebkad agrāk. Priekšplānā izvirzīsies finanšu sektors un izglītības process. Var nākties slēgt darījumus, pirkt vai pārdot nekustamo īpašumu, kārtot hipotēku, studiju kredītu. Visas šīs lietas būs labvēlīgākas. Vissvarīgākais ir ieklausīties savā intuīcijā. Ja kaut kas jūs traucē, nebaidieties atteikties no darījuma.

 

Cūka

Jūlija pirmā dekāde zīmes pārstāvjiem būs ārkārtīgi saspringta. Lai nekļūtu par savu ilūziju upuri, jums vajadzētu novilkt rozā brilles. Atrisiniet problēmas racionāli un praktiski. Ja to darīsit, rezultātu redzēsiet mēneša otrajā pusē. Nevajadzētu pārtraukt iespējamos piedāvājumus. Tie palīdzēs jums realizēt jūsu potenciālu un uzlabot jūsu finansiālo stāvokli.

 

 

Žurka

Jūsu vide jūs sagādās ne pārāk patīkamus pārsteigumus. Ar to ir jāsamierinās, jo dažus apstākļus vienkārši nevar ietekmēt. Lai samazinātu riskus, izveidojiet ģenerālplānu un rezerves plānu. Centieties ievērot grafiku, bet nekrītiet panikā, ja kaut kas noiet greizi. Nav vēlams plānot ceļojumus un sarunas.

 

Vērsis

Jūlijā vide mainīsies. Vecie kontakti, kas sevi jau ir pārdzīvojuši, pazudīs, un jaunas iepazīšanās nesīs pozitīvas emocijas. Tomēr jums jāpaļaujas tikai uz sevi. Iespējams, vasaras vidū jūs dosieties ceļojumā. Turiet līdzi dokumentus un rūpīgi pārbaudiet biļetes. Labvēlīgs laiks tēla maiņai un nākotnes plānu veidošanai.

 

Tīģeris

Neuzticies nevienam. Lai Tīģeris tiek uzskatīts par galveno simbolu 2022. gadā, tas nenozīmē, ka tā radiniekiem veiksies. Draugi un mīļotie var uzpīt intrigas aiz muguras. Iespējami finansiāli zaudējumi. Jūs varat paļauties tikai uz sevi. Noteikti vēlreiz pārbaudiet visu informāciju un pieņemiet lēmumus, paļaujoties uz savu prātu, nevis uz emocijām un jūtām.

 

Trusītis

Jūlijs zīmes pārstāvjiem būs pasaka. Pilnīga savstarpēja sapratne ar partneri, cieņa pret kolēģiem un maksimāla pašrealizācija profesionālajā jomā – Truši var droši paļauties uz to. Lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli, neatsaki darba piedāvājumus. Jauni projekti palīdzēs realizēt jūsu potenciālu. Draugi un ģimene tevi atbalstīs, spēka pietiks visam, un tā jau ir puse no kaujas.

Lasi vēl: Apbrīnojamas un labas lietas gaida 3 zodiaka zīmes. Neierastās tranzīta ietekmes horoskops 2022. gada jūlijā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment