“Bez Tabu” vadītājs Juris Šteinbergs nomainījis darba vietu

TV3 publicitātes foto

Bioloģijas zinātņu doktors, TV zvaigzne, TV3 raidījuma “Bez Tabu” vadītājs Juris Šteinbergs 18 gadus nostrādāja par 18 gadus darbojās kā DNS analīžu laboratorijas GenEra direktors, taču tagad viņš pieņemts darbā klīnikā Amber Life par medicīnisko direktoru.

Iestāde atrodas Jūrmalā. Klīnika piedāvā dažādas ārstēšanas metodes. Viņi paši savā mājaslapā apgalvo, ka tās ir drošas, efektīvas un nekaitīgas. Savā klīnikā viņi garantē “ugstas kvalitātes medicīnisko palīdzību un komfortu”. Viens no Amber Life ārstēšanas paņēmieniem ir viroterapija. Tajā tiek izmantots skandalozais preperāts Rigvir, kura izplatīšana nu jau ir apturēta, ziņo jauns.lv.

Pats Juris par savu amatu jaunajā darba vietā izsakās, ka tā nosaukums īsti precīzi viņa funkcijas neapraksta. Šteinbergs žurnālam “Kas jauns” atklāj, ka iemesls, kāpēc viņš tika pieņemts darbā, ir ieviest vēl jaunas vēža ārstēšanas metodes, kas klīnikā Amber Life vēl nav izmantotas. Viņš stāsta, ka līdz šim klīnikā nav bijuši gēnu testi, imunoterapijas, lokālā hipertermija.

“Mans uzdevums ir palīdzēt saprast un izvēlēties, kuras no šīm metodēm ir iespējams pie mums lietot un no kurām labāk atteikties”.

 

TV zvaigzne atzīst, ka jaunās vēža ārstēšanas metodes nav viņa lauciņš, liela daļa no tām pat nav saistītas ar viņa tiešo specialitāti, taču viņu ļoti uzrunāja klīnikas vadības pamatojums, kāpēc izvēlējušies darbam tieši Juri:

“Viņi teica, ka mani uzrunāja tāpēc, ka viņiem vajadzīgs skeptiski noskaņots cilvēks ar veselo saprātu, kurš spēj izvērtēt ārstniecības metodes – noteikt, kur ir nopietns zinātnisks pamats, uz pierādījumiem balstīta medicīna, bet kur sākas pavisam kaut kas cits – blēdīšanās un šarlatānisms”.

Nākošajā lappusē lasi, ko Juris Šteinbergs domā par Rigvir skandālu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment