Vīrietis dēvē sevi par “svēto” un draud iznīcināt pilsētu ar viņa bruņurupuču armiju

Vīrietis, kas sevi dēvē par “svēto”, tika arestēts Floridas pilsētā pēc tam, kad policija paziņoja, ka viņš kliedzis par neķītrībām un draudējis atbrīvot bruņurupuču armiju, lai iznīcinātu kopienu.

Policija saņēma vairākkārtējus zvanus par 61 gadu veco Tomasu Devaniju, kas traucēja mieru vairākos uzņēmumos, tostarp Starbucks, Cafe Surfinista un Sassy Granny ‘s Smoothies Idialantikā Floridā.

Pēc viņa aizturēšanas Leins brīdinājis virsniekus, ka viņa “bruņurupuču armija iznīcinās visus”, un atriebies par viņa raizēm.

Varas iestādes aizveda viņu atpakaļ uz Indialantikas policijas pārvaldes štābu, kur, kā tiek uzskatīts, Leins dauzījās pa stikliem un sienām, pirms steidzīgi izgāja no policijas štāba, pirms kāds policijas darbinieks paguva ar viņu parunāt.

Viņš vēlāk tika atrasts savā automašīnā 7-Eleven autostāvvietā, kur aculiecinieki stāsta, ka 61 gadu vecais vīrietis lamājis klientus, kas iegājuši veikalā un izgājuši no tā.

Kad policija viņam tuvojās jau otro reizi, Leins telefonā ierakstīja 911 numuru un viņš it kā teica operatoram, ka atbildīgajiem darbiniekiem “tagad ir jādodas prom, citādi jūs visi nožēlosiet, ka jūs saķērāties ar svēto”.

 

Nākošajā lappusē lasi, kādu sodu saņēma vīrietis

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment