Bolīvijā uzbrukumā smagi cieš pašmāju kokaīna karalis Rolands Prīverts

Foto: Personīgais arhīvs

Portāls Apollo.lv informē, ka aizvadītajā nedēļā Bolīvijā uzbrukuma dēļ smagi piekauts narkokurjers Rolands Prīverts. Šobrīd viņš ārstējas slimnīcā, jo tika nodarīti smagi miesas bojājumi. 

Šobrīd vēl neesot skaidrs par to, kurš organizējis uzbrukumu, taču pats Prīverts pieļauj domu, ka tas varētu būt dēļ viņa nesen publicētās grāmatas dēļ.

Prīvertam Bolīvijā ir sava desu rūpnīca un kriminālajām nedienām viņš ir pielicis punktu. Viņaprāt, uzbrukums nav bijis saistīts ar Bolīvijas kriminālo aprindu pārstāvjiem, ziņo portāls apollo.lv.

Foto: Privātais arhīvs
Foto: Personīgais arhīvs
Foto: Personīgais arhīvs
Foto: Personīgais arhīvs

Aģentūra LETA ziņo, ka Prīverts, saistībā ar narkotikām, cietumā pirms tam ir nonācis vairākkārt.

Viss aizsākās jau 1999. gadā, kad pašmāju kokaīna karalis kopā ar ar toreizējo Latvijas Modeļu asociācijas prezidenti Dairu Silavu, centās Latvijā ievest kokaīnu, taču abi tika aizturēti jau lidostā ar gandrīz 2 kg kokaīna. Pēc šī gadījuma Augstākā tiesa 2000. gada novembrī Prīvertam piesprieda brīvības atņemšanu uz sešiem gadiem, taču viņš tika atbrīvots pirms laika.

Tālāk sekoja 2004. gads, kad  Prīvertu aizturēja Gvajakilas lidostā Ekvadorā par atrastiem 894 gramiem kokaīna.

Savukārt, 2009. gadā Prīvertam piesprieda 8 gadus aiz restēm Somijā par kokaīna kontrabandu no Dienvidamerikas uz Somiju, Igauniju un Latviju.

Šī gada 16. janvārī narkokurjers  Rīgas viesnīcā “Gutenbergs” prezentēja savu grāmatu “Nebaidies ne no kā”.

Avots: apollo.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment