Pedofils nodod sevi, iemūžinot telefonā upurus un ne tikai; tiesa piespriež 260 gadus cietumā

Foto: ASV policjia

45 gadus vecais Tomass Gudmens ir paveicis neskaitāmus seksuāla rakstura uzbrukumus bērniem, pat zīdaiņiem. Rodailendas štatā ASV tika nolasīts spriedums pedofilam. Sākotnēji apsūdzības uzturētājs prasīja mazāku sodu, taču tiesnesis bija daudz bargāks. Pēc izdzirdētā sprieduma, Gudmens saļima pār galdu tiesas zālē.

Rodailendas štata tiesa netiklās darbībās ar nepilngadīgiem bērniem piesprieda 260 gadu ilgu cietumsodu Gudmenam, kas ir ir par 160 gadiem vairāk nekā lūdza prokurors. ASV mediji vēsta, ka šis cietumsods sastāv no astoņiem trīsdesmitgadu ieslodzījumiem un viena divdesmit gadu ilga ieslodzījuma.

Atklājies, ka viena no daudzajām Gudmena upurēm bija kāda meitenīte zīdaine, kurai laikā, kad sākās seksuāli uzbrukumi, bija tikai 3 nedēļas, pedofils viņu izmantoja līdz pat laikam, kad viņa sasniedza pusotra gada vecumu. Gudmens savas seksuālās darbības ar bērniem iemūžināja, taču ar to bija par maz – viņš šos materiālus sūtīja tālāklietošanai citiem izvirtuļiem. Viņa vaina pierādīta seksuālos uzbrukumos vēl divām meitenītēm, kurām tajā laikā bija 6 un 12 gadi.

Pedofils pats sevi nodeva, jo darba laikā izmantoja telefonu, kas nemaz nav atļauts. Viņš strādāja apsardzes firmā, kuras vadītājs, ieraugot Gudmenu lietojam telefonu darba laikā, uzreiz viņam to konfiscēja. Pārskatot telefona saturu, firmas vadītāju šokēja redzētais. Nekavējoties tika ierosināta lieta slimnīcā.

Izmeklēšanas laikā atklājās, ka pedofila īpašumā atradās  7800 foto un 370 video materiāli, kuros redzama bērnu seksuāla izmantošana. 62 video un 135 attēlos bija redzami zīdaiņi. Gudmens savu vainu atzina.

Gudmena advokāts tiesnesim lūdza 22 gadus cietumā, pieminot, ka pats Gudmens bērnībā esot cietis no seksuālas vardarbības, kurās vainojams kāds skolotājs. Prokurors lūdza pedofilu sodīt ar 100 gadu ilgu ieslodzījumu, taču visskarbākais bija tiesnesis, kura gala lēmums bija 260 gadu cietumsods vainīgajam, piebilstot, ka “vienīgais veids, kā Gudmenu apstādināt, ir nekad neizlaist viņu brīvībā”.

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment